Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Tablet do 300/350zł.

arteekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje jakiegos tableta 7', do ceny 300zł, no chyba ze warto bedzie dopłacic to do 350zł. Bede korzystał z neta, ogladał filmiki na yt, jakies aplikacje, gry no ogolnie. I pytanie, opłaca sie kupic takie cos? :) 2 pytanie, sa jakies fajne wersje fify na te tablety? Daje lajki za pomoc. :)

19.png

Opublikowano

lepiej doskładaj kasy trochę i poszukaj tabletów z mimimum 1Gb RAM, osobiście polecam Overmaxa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Przy takim budżecie do gier lepiej zaopatrzyć się w Smartphone (np. LWW/Neo V). Jeśli już faktycznie chcesz tablet to dozbieraj i to najlepiej do 2-rdzeniowca, jeśli nowsze gierki mają jakoś chodzić. No i oczywiście RAM - tak jak robem mówi - dobrze by było to 1GB.

Opublikowano

Osobiście posiadam i polecam Ainol Novo 7 Tornados. Jak na swoją klasę cenową jest dobry i posiada 1GB ram. ;)

Pamięciowo można go dostać z nawet 16GB.

Cenowo jest w granicach ~ 350zł

9obpmnjr.png

Opublikowano

Na allegro widziałem promocje. 8gb dysk, 1.2ghz procek, 1gb ram, hdmi i ips matryca za 349zł. Ainol Aurora I, 262osoby kupiły 285 sztuk. Cena z 500 na 349zł. Opłaca się? :)

19.png

Opublikowano

tak, sam mam w planach zakup tego modelu z IPS albo nowego Qvermaxa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

W to co jest dostępne na androida np. w Android Market/Google Play. Na ainolach jest też sklep "ichniejszy", gdzie jest wiele gier darmowych, które na AM/GP są płatne ;)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Ja osobiscie mam (jesli konkretnie brać pod uwagę tylko granie) to do np. gierki typowo web/flash. Z instalacyjnych to są topki, które akurat na niego chodzą i nie miałem jakiś problemów, mimo tego, że procek jest 1 rdzeniowy (ainol novo7 tornados).

9obpmnjr.png

Opublikowano

Ok. Teraz pytanie czy kupic tego co ja podałem czy novo7? ;\

Nie napalaj się tak od razu bo ma dobry procek i ram. A co z wyświetlaczem, odtwarzaniem filmów hd, rozdzielczością, czy jest to ekran pojemnościowy? Jest wiele szczegółów, więc lepiej dobrze poczytaj.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Nie opłaca.

Bierz aurore, bo ten powertab to porażka jakaś.

Wszystkie parametry ma mniejsze, 512mb RAM 4 gb wbudowanej i słaba rozdzielczość(ja mam taką w 4 calowym fonie)

Aurora będzie chyba najlepsza.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Do 300zł takiego dobrego tableta nie kupisz .. Na tablecie nie pograsz w gry z pc :) . Jedynie to tylko z Adroida pograsz sobie .

Ja bym ci polecał tak jak

robem

dozbierać parę kasy jeszcze i lepszego jakiegoś kupić jeśli chcesz .. A takiego zwykłego tableta to kupisz do 300zł który będzie się zawieszał i nie tylko .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...