Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArgonMT2 [Dedyk]

BezDarny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

daj temu up warna za reklame .

lol 1 h mi sie launch pobiera

50 POSTOW = ZALICZONE !!!!

100 POSTOW = NIE ZALICZONE

150 POSTOW = NIE ZALICZONE

200 POSTOW = NIE ZALICZONE

250 POSTOW = NIE ZALICZONE

Opublikowano

Dodajemy klient na nasz hosting zaraz będzie bez limitu !

Na jaki host i za ile będzie??

Opublikowano

Wkleiłem launcher do Camerion'a i odpałałem przez ArgonMt2 niechciało się włączyć to odpaliłem przez Camerion ale mam Zostaniesz Połączony z Serwerem

Opublikowano

Tego launchera do pla wkleić i będzie działać, nowe mapki też? Bo coś duży ten launcher.

BezDarny odpisz!!!!!!!!!!!!!!!

A tak w ogóle ktoś to pobiera i będzie grać? Bo na razie 15 online...

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja strasznie dziecinna, wrzucałem launcher do każdego clienta i nie odpalał.

Gdy wrzuciłem pliki do Mexili, serwer odpalił, wbiłem do gry i napisał do mnie admin, fajny Kamer mod, skąd można pobrać? Zczaiłem że pewnie miałem na mexili WH i wbiłem. Opisałem to adminowi napisałem że to pomyłka i już logam po czym dostałem bana ;)

Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja strasznie dziecinna, wrzucałem launcher do każdego clienta i nie odpalał.

Gdy wrzuciłem pliki do Mexili, serwer odpalił, wbiłem do gry i napisał do mnie admin, fajny Kamer mod, skąd można pobrać? Zczaiłem że pewnie miałem na mexili WH i wbiłem. Opisałem to adminowi napisałem że to pomyłka i już logam po czym dostałem bana ;)

Pozdrawiam.

Ta, administracja dziecinna bo cię zbanowała za hacki. Trudno, trzeba było ich nie używać. Sam jesteś sobie winien.

W temacie więcej ludzi niż online na serwie. Ludzie wbijać na serwer, bo fajny.

Opublikowano

Podajcie wartości 6 i 7 bonu.

EditL W 6/7 na klasy 10%/5 % ma być usunięte podobno, tak to 50 wartość ataku 10 potwory, dalej nie wiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...