Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] XenoxMt2

aspire5930

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z xenoxem. Czytałem już temat innego użytkownika ale wszyscy po kolei piszą, żeby odtworzyć klienta jako administrator. Moim problemem jest to, że gdy klikam PPM to cały komp się muli i nic nie mogę zrobić :-> Proszę o pomoc

Opublikowano

Pokaż screen błędu kiedy normalnie odpalasz klienta i jaki masz system, że po kliknięciu PPM cały muli.

Opublikowano

"System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu." - taki błąd, niestety moja zajebista klawiatura nie doszła jeszcze do poziomu screenów więc musze ci to napisać. Po kliknięciu prawym pojawia się klepsydra i komp się zawiesza, pojawia się sama tapeta, po 10-15 sek wszystko wraca do normy, ale nie ma możliwości kliknięcia PPM na launchera. Mam windowsa xp :)

Opublikowano

Widać, że chcesz przyświrować swoją wiedzą, ale niestety musze cię rozczarować bo nie mam skrótu na pulpicie tylko w całym folderze (y).

Opublikowano

Nie chcę przyświrować, bo co to za wiedza :) Myślałem, że masz skrót, ale jeśli nie to po prostu przeinstaluj Xenoxa ;) Myślę, że powinno pomóc.

Opublikowano

Jezeli masz właczonego antywirusa firewalla wylacz je lub ustaw xenoxa jako wyjatek. Mialem to samo firewall blokowal odpalenie xenoxa i mialem identyczny blad :D

Serwery:

Diwang 2- Sura(BM)-89lv.(off)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...