Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra zajmuje 54gb, dalej pobiera

arek517

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem ze ściągnieciem gry-.- gra ma zajmować 26-27 gb kolega mi mówił tylko że moja teraz zajmuje już 54gb i dalej się sciąga wtf !! to było wczoraj i usunąłem ją ;s bo nie chciała sie pobrać macie jakieś porady?

Opublikowano

@up Jeżeli instalujesz i ściągasz patcha to zajmuję 54gb, tak przynajmniej pokazuje jak klikniesz w mój komputer. Jeżeli już się zainstaluje to z 54gb robi się 27 zajętego miejsca. Trochę to dziwne ale tak już jest.

Kappa.

Opublikowano

tak ale mam neta 12mb/s kompa miałem włączonego przez 2 dni .. prędkośc miałem

300kb/s i często też 1mb/s i 1,4mb/s ... i cały czas mi ściągało -.- kolega ma neta 6mb i ściągnął w jeden dzień ... na pendriwa mi zgra ;s i wtedy bd git pewnie ;s

Opublikowano

Ja przy internecie 6mb jak puściłem o 22 download to o 5 rano było ściagnięte : >

215d.png

Per aspera ad astra, aport Łajka!

Opublikowano

no właśnie a 12mb powinno już być dawno sciągnięte a cały czas sie ściągało przez 3 dni ;s

ale mozna zamknąć ten temat gdyż kumpel na pendriwie mi przyniesie

Opublikowano

@up Jeżeli instalujesz i ściągasz patcha to zajmuję 54gb, tak przynajmniej pokazuje jak klikniesz w mój komputer. Jeżeli już się zainstaluje to z 54gb robi się 27 zajętego miejsca. Trochę to dziwne ale tak już jest.

Na logikę. 54 GB - 27 to pobiera się a potem instalacja czyli 27 gb instalacyjnych plików robi się w 27 gb plików grywalnych. Razem 54, ale po instalacji 27 plików instalacyjnych znika.

Opublikowano

54 GB? .. A chciałem sobie pograć -.- Mam na obecną chwilę tylko 70 gb miejsca, a po uprzątnięciu plików itd. zostaje około 40gb.. Czyli brakuje mi około 14 GB? ... Fajnie że na grę potrzeba aż tyle miejsca.. Osobiście ściągnęło mi już 27GB i idzie dalej.. Za godzinkę teoretycznie koniec, ale ściąga 4mb/s -.- czyli dodatkowe ~27GB... Nie ma jakiegoś innego sposobu na ściągnięcie tej gry? Na ściągnięcie 27 GB, a nie 54.. Wiem że te instalacyjne potem znikają, ale najpierw na całość trzeba mieć miejsce ;d

Zbieram like ;x

Opublikowano

No ok.. Na płytkę dało by radę tyle że nie wiem które pliki są potrzebne grze, a które to są te instalatory które zostaną usunięte.. No chyba że tych instalatorów nie widać...

Mam zrzucić to co się pobrało na płytkę, usunąć te pliki z kompa, poczekać aż wsio się ściągnie i z płytki przerzucić na pc?

Zbieram like ;x

Opublikowano

Chyba mu chodziło żebyś przerzucił na płytke coś nie związanego z Terą :>

215d.png

Per aspera ad astra, aport Łajka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...