Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działa save laguje i wywala z gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem związany z moim save. Gram z kumplem na multiplayer przez hamachi, ja stawiam serwer. Od wczoraj gdy z kumplem wracalismy do naszego domku w mc zaraz przy nim wyskoczył nam błąd "Internal exception: java.netSocketTimeoutException: Read time out", zawsze przed wyrzuceniem jest tak, że np gdy próbuję rozwalić dirt to sie rozwala ale już nie wylatuje z niego nic. Zauważyłem, że ten błąd wyskakuję tylko gdy zbliże się do domu. Próbowałem już: Przeinstalować jave, minecrafta, do nowego świata wklejałem z tamtego folder Region, otwierałem świat w Mcedition zapisywałem i wgrywałem spowrotem na serwer i nic. Bardzo proszę o pomoc, z góry dziękuję.

Komputer:

Procesor Inter Core Quad Q8200 2,33GHz

Karta graficzna: NIVIDIA GeFORCE 9800 GT

Ram: 4,00GB

Opublikowano

@up Jasne kuźwa jak grają survival...

Wina leży po stronie serwera, daj tu wycinek (w spoilerze!) gdy uruchamiasz serwer.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Przy sobie mam 18 Tnt bo akurat dwie piramidy znalazłem :) ale to chyba nie przez to. Temat do zamkniecia znalazłem kopie sava i wszystko śmiga, dziękuję za odpowiedzi ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...