Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Informator (nie mojego autorstwa)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

@up

Pierwszy raz taki post tutaj widzę i jak szukałem to tego nie było ;)

Szkoda, że jest to na moim profilu... Usuwaj ten post albo zgłaszam prośbę do moderatora o zbanowanie ciebie za nieczytanie regulaminu (złamałeś prawo autorskie...)

Opublikowano

@up Napisał że ten plugin nie jest jego autorstwa więc nie wiem o co się plujesz ziomuś. Jest tutaj około 100 tyś profili więc do każdego nie będzie zaglądał. Powinieneś się cieszyć że promuje twój plugin.

Opublikowano

Jak ktoś tam już napisał lepszy jest jednak MyCommand ;) ale + za wykonanie hehe.

Szkoda, że jest to na moim profilu... Usuwaj ten post albo zgłaszam prośbę do moderatora o zbanowanie ciebie za nieczytanie regulaminu (złamałeś prawo autorskie...)

Nie ośmieszaj się nie ma takiego prawa które zezwala na ukaranie użytkownika za to że promuje czyjś w tym przypadku twój plugin hehe dziwne dał linki do oryginalnego tematu + swoje uploady nie mam pojęcia dlaczego się czepiasz lecz zaraz przyszło mi coś do głowy może jesteś zły że to nie ty zrobiłeś Polski opis swojego pluginu...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Lepsze od MajKomandow KustomKomandow itp :D

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

• 5 miesięcy temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Gratulacje dla autora, lecz nie potrzebne...

Tylko zaśmieca serwer... można użyć MyCommand, który ma wiele więcej ciekawszych opcji.

Komuś może się przydać ;)­

4462514400953061278225.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...