Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

handlarka online

alojzy0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. czy jest coś takiego jak handlarka online? Czesto zdarza się tak że jestem gdzieś w miejscach które mało znam i nie wiem ile wart jest drop który tam leci a wracać się za kazdym razem zeby to sprawdzić jest trochę nudę.

Opublikowano

Niestety, ale nie. Najlepiej zbierz kilka przedmiotów i dopiero wracaj do miasta jeśli naprawdę musisz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Czyli, że wszystkie przedmioty, które dropnąłeś sprzedajesz u handlarki? Nawet Księgi Umiejętności, Kamienie Duchowe, Kamienie Dusz, ulepszacze, itd.? Nie rób tego. 'Handlarki online' nie ma i nigdy nie będzie. :-)

Opublikowano

Czyli, że wszystkie przedmioty, które dropnąłeś sprzedajesz u handlarki? Nawet Księgi Umiejętności, Kamienie Duchowe, Kamienie Dusz, ulepszacze, itd.? Nie rób tego. 'Handlarki online' nie ma i nigdy nie będzie. :-)

Nie przekreślajmy, teraz wszystko ludzie są w stanie zrobić, skrypty modyfikacje i cokolwiek.

Nawet Big Bena.

W sumie w pierścieniu tp zrobić handlarke i tylko po najechaniu na przedmiot pokazuje się cena w sumie nie wiem ale z tego co wiem aktualnie takiego czegoś nie ma.

pozdrawiam.,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...