Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Biokineza

kiy0shi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biokineza

Jest to zjawisko przekształcania energii kinetycznej i kontroli genów w naszym ciele. Biokineza pozwala między innymi na

regenerację

uszkodzonych narządów i organów. Może sprawić także, iż pozostaniemy

niewrażliwi na ból.

Pozwala także na wykształcenie umiejętność samoleczenia, kontroli

własnego zdrowia i procesów starzenia się. Wydaje się mało prawdopodobna

i taka w rzeczywistości też jest. Nie znane są świadectwa mówiące o

tym, iż ktoś opanował biokinezę w stopniu mistrzowskim, modyfikując

swoje DNA i stając się nadczłowiekiem.

Nie jest jednak zjawiskiem zupełnie fantastycznym. Na początku tego roku

czasopismo Science doniosło, iż brytyjskim fizjologom udało się dokonać

ciekawego odkrycia. Zaobserwowali oni, iż pewien rodzaj białka może w

przyszłości umożliwić regenerację kończyn ssaków. Jest to białko o

nazwie nAG, które bierze udział w tworzeniu tzw. blastemy, czyli grupy

komórek zdolnych do bardzo szybkich podziałów mitotycznych oraz

różnicowania się. To właśnie blastema u jaszczurek rozpoczyna proces

regeneracji amputowanej kończyny.

źródło

Teraz coś ode mnie . Na youtube jeżeli jest jakiś filmik to fake . Ogólnie to interesuje się tym od około tygodnia . Próbuje swoich sił , oczy stopniowo zmieniają kolor , jednak jest to trudne . Mojej koleżance udało się zmienić kolor oczu z zielonych na niebieskie w niecały miesiąc , myślicie że można np. schudnąć , zwiększyć swój wzrost , oszukując swój mózg ? Wypowiadajcie sie na ten temat , co o tym sądzicie , czy próbowaliście i tym podobne .

giphy.gif

Opublikowano

Jeżeli to tak to jestem nieświadomie biokinetyczny bo rok temu miałem oczy niebieskie a do dzisiaj mam zielone ale nie miałem zamiaru zmieniać koloru oczu ani czegokolwiek. Piszesz że próbujesz swoich sił ale w jaki sposób to robisz? ;)

@edit

ahh, to jest oszukiwanie tylko samego siebie czy inni też widzą inny kolor?

Opublikowano

Jeżeli to tak to jestem nieświadomie biokinetyczny bo rok temu miałem oczy niebieskie a do dzisiaj mam zielone ale nie miałem zamiaru zmieniać koloru oczu ani czegokolwiek. Piszesz że próbujesz swoich sił ale w jaki sposób to robisz? ;)

TUTAJ jest poradnik . Za 1 razem oczy strasznie mnie bolały ;-; Lekkie zmiany można zauważyć po 2-3 dniach , mój zielony kolor , zmieszał się jakby z niebieskim ;]

giphy.gif

Opublikowano

Świadome sny, biokineza, co jeszcze? -,-, może psychokineza zaniedługo tutaj sie znajdzie..

@TOP

Nie rozumiem tego poradnika ? ;/

Wypierdalaj pracować i bawić się na dyskotekach, materialisto, jak coś ci tutaj nie pasuje.
survarium_user_bar_en.jpg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sam próbowałem robić ,kiedyś to robić i udało mi się zmienić oczy na niebieskie-czarno coś takiego. Bardzo trudne do opanowania

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Ja prdl... nie ma przyjemnosci za nic. Nie wiecie co sie moze rozjebac za kilkanascie lat od takiej zmiany koloru oczu... a poza tym kineza, swiadime sny.. to sie chore robi ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...