Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawianie broni

koczo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze o kontakt na gg 2227047 z checia chcialbym zobaczyc czy naprawde jest az tak dobry ;p a mam jakies konto na wydanie chyba ;p

Opublikowano

W sumie to tez bylismy umowieni na dzisiaj ale ja mam czas, na taka osobe warto poczekac xP

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano

Słuchajcie. Koczo robi to za free. Zamiast spamować tutaj numerami gg i robić mu problem z szukaniem was może byście napisali do niego?

Czy tak trudno poprosić o nr. gg?

@down

jak do ściany...

bez gif.

Opublikowano
Ustawiam bronie do wr wszystkie na 3 slot na zawsze. W zamian prosze o konta do wr bo nie mam na czym grac:]

Nie jestem oszustem

siemanko słysalem duzo o tobie dobrych zeczy chciał bym zebys mi wkleił bronie z góry dziekuje napisz na gg 926742

Opublikowano

Witam z tego co widze zaufanie moje moge Ci poświęcieć więc co maam dop starcenia ;] gg 3207653 napisz jestem cały czas

Opublikowano

Przez takich jak wy ta gra schodzi na psy

Nieumiecie normalnie grac to musicie hakowac

98% uzytkownikow jna tym forum to dzieci neo ktore nie umia grac i hakuja

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Warrock philipiens rulez kto chce grac prosze pisac na PW

Opublikowano
siemanko słysalem duzo o tobie dobrych zeczy chciał bym zebys mi wkleił bronie z góry dziekuje napisz na gg 926742

jak możesz to napisz do mnie 7658892

Ej no patrzcie co napisał Kaka356 o podawaniu numerów gg... nie słuchacie go, a potem widać komentarze: "on mi nie wkleił broni!! to oszust" czy coś w podobie... żal.jp

Słuchajcie. Koczo robi to za free. Zamiast spamować tutaj numerami gg i robić mu problem z szukaniem was może byście napisali do niego?

Czy tak trudno poprosić o nr. gg?

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

"Jeszcze długa droga przede mną"

692096765447974cb28d2e.jpg

Opublikowano

Siemka Koczo. Zrobiłbyś mi kilka broni...? Moje GG : 10493107. PzDr

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.
Opublikowano

Ludzie nie jestem w stanie zrobic bron 400 osobom dziennie troche przystopujcie;]

Opublikowano
Zamiast spamować tutaj numerami gg i robić mu problem z szukaniem was może byście napisali do niego?

@down

jak do ściany...

Nom jak do słupa, a słup jak dup.

98% uzytkownikow jna tym forum to dzieci neo ktore nie umia grac i hakuja

Ja umiem grać bez cheatów/hacków...

Ludzie nie jestem w stanie zrobic bron 400 osobom dziennie troche przystopujcie;]

Dajcie mu troche odsapnąć ??

Opublikowano

Wielki pozytyw dla koczo wkleil mi bronie l85a1 i tmp9 warto mu zaufac.

37df0be59e6876bem.gif

18706.png

21191.jpg

19945.jpg

18e9b139aa92b45b4bc9ab3d6fc671b3a.1.gif

hapajdzide.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...