Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Nazwy 3 gier na PS2

LATRAX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiec... kiedys mialem PS2 i grałem w takie strzelanki kurcze bym se pograł w nie, ale nie znam ich tytułów.

Wiec opisze te 3 gry może będziecie mi w stanie pomóc...

Gra nr.1

Dużo nie pamietam ale wiem ze było 4 commandosów i jak tutrial skoniczyles oni sie rozdzielili i wtedy byles 1 commandosem udala ci sie misja poszedł dalej potem byles 2,3,4 i w 5 misji oni sie spodkali znowu razem...

Bym zapomnial, w pierszej mapie pali sie ten (CHYBA BUDYNEK) który w nim jestes.

Gra nr.2

Tam byłeś całą swoją armią jak dedłeś zmieniałes sie w innego twojego wojskowego...

Zaczynasz w miastach masz komandosów i 2 hummery tam taka jak by brama(mór z kamienia) i zaraz kolo niego stoją 2 helikoptery wrogowie do nich wsiadają(mialem taki trick ze zmienialem sie w człowieka który siedzi w jednym z hummerów i jechałem szybko jak mogłem i zabilem kolesia który siedzial w helikopterze i wsiadalem jednym z moich kolesi i szybko zmienialem sie spowrotem na hummera i jechalem po drugiego.)

Gra nr.3

Startowałes takim kolesiem bez broni bez niczego... tam było takie oczko z wodą obchodziles je i dam stał do m z taką metalową bramą. Trzeba w nią puknąć koles wychodzi z domu i jak cie widzi to ucieka do kibla i sie zamyka... w domu trzeba bylo wziąść kilofa...

Zadna z tych gier jest Średniowieczna

LISTA GIER KTÓRE TO NIE SĄ:

Będe edytował ten temat...

Szukam tych gier od 5 lat i nie moge znalesc :/

Opublikowano

Army Men Green Rogue

Army Men Air Attack Blades Revenge
Black Hawk Down
Brothers In Arms Earned in Blood
Commandos 2
Conflict Global Storm
Conflict Vietnam
Conflict MPCforum
Full Spectrum Warrior
Prisoner of War
ShellShock Nam 67
World War Zero

Wydaje mi się, że Army Men będzie grą nr. 2 a przynajmniej z tego co pamiętam to właśnie w tej grze po śmierci jednego z komandosów wcielałeś się w drugiego itd.

oczywiście jeszcze serial Call of Duty i Medal of Honnor

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...