Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LastFightMT2 [Hamachi]

doper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba pisze ,,czarne na białym" 15-17,20-22 ! więc nie padł a takie posty są zbędne

@Online

A krzysiek piszesz tu od samego początku ale jakoś nie widać cie na serwie... a skoro mówisz,że zaśmieca ci to kompa to sry bardzo,nie masz ochoty tu grać to nie ja napewno od tego nie umrę tak jak od twojej krytyki dla ćb wszystko jest złe ale sam nic lepszego nie zrobisz

Jeżeli komuś wyskakuje błąd... to wystarczy wgrać lauchera

Co za multiupload padł link...

Opublikowano

A krzysiek piszesz tu od samego początku ale jakoś nie widać cie na

serwie... a skoro mówisz,że zaśmieca ci to kompa to sry bardzo,nie masz

ochoty tu grać to nie ja napewno od tego nie umrę tak jak od twojej

krytyki dla ćb wszystko jest złe ale sam nic lepszego nie zrobisz

Naucz się pisać na pewno to po 1.

Po 2. Nie widać mnie na serwerze, a skąd wiesz jaki mam nick?

Po 3. Nie biorę się za robienie serwerów hamachi, ponieważ gram na dedykach.

Po 4. Ogarnij się bo zapewne nie masz nawet 14 lat.

aa i naucz się dobierać słowa, ( Nie gram bo jak już napisałem nie ma jak pobrać 200kb/s moze cie raduje bo masz neta 300kb/s ale innych nie)

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

Naucz się pisać na pewno to po 1.

Po 2. Nie widać mnie na serwerze, a skąd wiesz jaki mam nick?

Po 3. Nie biorę się za robienie serwerów hamachi, ponieważ gram na dedykach.

Po 4. Ogarnij się bo zapewne nie masz nawet 14 lat.

aa i naucz się dobierać słowa, ( Nie gram bo jak już napisałem nie ma jak pobrać 200kb/s moze cie raduje bo masz neta 300kb/s ale innych nie)

ja nie mam 14 lat... hmm od paru miechów mam wstawioną date urodzenia sb zobacz mnie nie raduje 300 kb/s bo dla mnie to też jest mało... ale spójrz prawdzie w oczy lepszego hosta już nie znajdziesz,a teraz uploaduje na nowo na rapid share,a mnie nie obchodzi estetyka,styl pisania to jest tylko forum,a ty nad swoją wypowiedzią spędziłeś z pare minut mam racje ? :) Oczywiście nie napiszesz tego,że mam ale ja tak podejrzewam Spojrzałem na twoje poprzednie posty i nie powaliłeś mnie swoją pisownią.Takie pytanie czemu piszesz,że mam nauczyć się dobierać słowa hmm,a co niezrozumiale napisałem ? Nq i powodzenia... Czy ty wszystko krytukujesz i piszesz,że nie bierzesz sie za robienie serwerów to przynajmniej nie krytykuj,a ja sie ćb. spytałem to co ci by pasowało i napisałeś tylko,że to ja mam sie tym przejmować.Nie możesz mi powiedzieć,że sie nie staram uploaduje tego clienta już 3 raz,aby gracze mogli normalnie grać chociaż nie jest ich dużo ale mnie liczba nie obchodzi ja sie ciesze,że komuś sie podoba moja praca.

Ten nick krzysiek99998 może to skryty rok urodzenia co ? :) czemu nie podasz swojego wieku wstydzisz sie go ?

Co do serwera został powiększony system zbroi o kolejną zbroje,poprawiam sure ponieważ zrobiłem istny czołg :D

Tyle samo to ja bym nie powiedział bo jest jednak między nami różnica,a rocznikowo mam 16... ja sie nie staram pisać ładnie,estetycznie jak musze to robić to napisze tak twoje posty tylko denerwują ludzi i to ty piszesz,że ja szukam prowokacji,a i nie będe zapierdalał przez cały kraj do twojego Prudnika,a teraz pokazujesz jaki ty jesteś mądry bo potrafisz napisać 2,3 zdania z uwagą na błędy orto,interpunkcyjne,stylistyke itp. a prawda jest taka,że jesteś takim samym głupim gimnazjalistą co ja,a i nie mów,że nie potrafie się zachować bo kulture osobistą ja posiadam.Czego ty w tym zdaniu nie rozumiesz może tej kropki po ćb co oznacza,że użyłem skrótu co ? Zrobiłeś z śb. debila w tym momencie jeżeli nie wiesz co oznacza ta kropka i do czego miała służyć,a nie słuzyła ona do zakończenia zdania ... Coś chcesz więcej to zapraszam na pw bo nie będe zaśmiecał tematu rozmową z tb. Ja już kończe gimnazjum,a ty siedzisz jeszcze rok w niej może więcej nie wiem ile razy kiblowałeś(nie przeszedłeś do następnej klasy)

Coś dla ćb

Chcę założyć serwer hamachi, coś tam wiem, ale przed założeniem zbieram informacje.

Jest to twoje zdanie o tym,że chcesz założyć serwer hamachi,a tak mówiłeś,że nie bierzesz się za to hmmm... czekam na twojego serwa też sb pokrytykuje :)

Wiesz jak ja się ucze o tworzeniu serwa na wielu próbach i błędach :) mnie cieszy jak coś będzie tak jak chciałem coś zrobić ogólnie,że coś udaje mi się robić,a komuś się to podoba :),a nie tylko krytykuje i krytykuje ;)

Opublikowano

Czy ty wszystko krytukujesz i piszesz,że nie bierzesz sie za robienie serwerów to przynajmniej nie krytykuj,a ja sie ćb.

To zdanie jest niezrozumiałe.

Tak 98 to mój rocznik ale nie ukrywam tego, mam 15 lat i co? Natomiast potrafię się zachować, nie szukam prowokacji w internecie, jak chcesz to zapraszam Prudnik woj. Opolskie Strzelecka 3/12 ( weź koleżków, o ile się odważysz ). Boje się rocznika? masz tyle samo lat, natomiast twój poziom intelektualny jest coraz mniejszy. No i czekam na te moje ,,niezrozumiałe'' posty.

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

Dodany nowy link do clienta

Hmm do wszystkich nauczcie sie czytać co jest w prezentacji bo ciągle piszecie mi ale żal,że off... w grze uprzedzam i pisze,że wychodze,a co na hamaku sam spam czemu off itp. nauczcie sie czytac

@DOWN

DieKasia nie gadaj bo DieMT2 byl czysty gotowiec ;) tzn jeszcze ja gralem a byl to poczatek stycznia okolo wiec wiesz ... szczerze nie chce mi sie juz ciagle wszystkim wysylac link do clienta,podawac reje itp. malo kto sprawdzi co moze jest w prezce i skopiuje sb link i wklei,nie trzeba za nich wszystko robic

Opublikowano

Prezentacja na poziomie bardzo słabym.. Nic szczególnego.. Ha się nie postarał.. Nie ma znaczących nowości na serwerze. Z prezentacji wydaje się nudny i monotonny. Nie polecam.

Opublikowano

Prezentacja na poziomie bardzo słabym.. Nic szczególnego.. Ha się nie postarał.. Nie ma znaczących nowości na serwerze. Z prezentacji wydaje się nudny i monotonny. Nie polecam.

zrobisz lepszy? on cos edytowal serwer nie jest jakis boski ale nie jest tez taki slaby...

3392542656.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra dopiero dziś chce napisać dlaczego serwer off przez tak długi czas,a więc hmm od czego tu zacząć chyba to,że byłem już wkur... ciągłymi porażkami,mało graczy,link do clienta padający po 1-2 dniach,problemy w życiu,brak czasu co będe więcej pisał dużo tego było i dopiero dziś przekonałem się aby coś napisać;serwer wystartuje na nowo myśle,że w maju no trudno nie wyszła mi ta odsłona ale mówi sie trudno jak będe miał czas to coś zrobie na serwie konta pozostaną nic nie będzie naruszone,urozmaice rozgrywke,ustawie resp bossów itp. z których będą dropiły ulepki tak jak z ripka na zakończenie Serdecznie Dziękuje wszystkim graczom za to,że wgl weszli na mój serwer tyle mi wystarczało aby ktokolwiek docenił ten serwer. Wow pierwsza kropka kończąca zdanie haha :D,a i do LaCoste i Dunala dzięki za fajnie spędzony czas.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...