Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Skąd tyle ludzi ma dariusa?

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo dzieci na niego zbierałby jak na jakieś zbawienie. Wbili 1 lvl i od razu zbierają na darka..

mowicie na nich dzieci a sami dorośli nie jesteście żałosne ... :)

dostanie nerwa ale znowu go buffna...

dlatego ze nie beda nim grali ''dzieci'' i riot bedzie musial dać buffa:)

Mówie o 10 latkach a grywalność już raczej nie spadnie, bo nerf dotyczy ulta, ale w 1v1 i tak niczego nie zmienia.

Opublikowano

Opublikowano

Nie, mnie "bufną" go, bo Darius był zbyt OP na swoim buffie. Do tego dochodził baron, red i blue to był nie do zatrzymania. Teraz nim nie gram, bo nie umiem za bardzo go ogarnąć albo po prostu mi się nie chce.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

I tak się go już rzadko widuje bo prawie każdy umie na to gówno zagrać
Opublikowano

na high elo nikt go nie pickuje, bo mało w tf robi

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

Wystarczy odpowiedzi w stylu "bo dzieci myślą, że jest OP", następne takie= warn.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Raczej chodzi tu o prostotę tej postaci. Nie ma tu praktycznie żadnego mechanizmu, jak EQR. Jest wytrzymały w cholerę, na dodatek ma tego ulta. To wszystko powoduje że Darius jest taką często wybieraną postacią.

Game Over

Opublikowano

Sam nim kiedyś grałem jak zaczynałem, postać banalna, wytrzymała i jak się nafeeduje na początek (co nie jest trudne), to kosi wszystko. Teraz nim nie gram, są o wiele lepsze postacie od niego, po za tym jest za nudny

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nazywać postać "gównem", lecz każda ma swoją siłę, wady oraz zalety. Dobrego Dariusa ciężko skontrować na linii nawet dobrym counter pickiem np. Teemo, a zarazem słabego Dariusa pociśnie wszystko lub nic, bo zależy to również od Waszego poziomu gry. Tak więc każda postać ma swój potencjał i wielu z Was tego potencjału w postaciach nie docenia przez np. znajomych, którzy mówią Wam, że Darius, Elise, Nidalee to "ścierwo". Każdy ma swój styl gry i niech wyraża własne zdanie na temat postaci, a nie kolegów.

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-
Premade to droga do zwycięstwa.

Opublikowano

Wiekszosci zalezy ma dobrym dmg i sporej wytrzymalosci oraz by nie byli az tak uzaleznieni od teamu co po czesci zapewnia darius wiec ludzie go kupuja.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ma mocny lane phase na postacie melee, harass z Q bolseny i pobiera malo many, gdy dochodzi do wymiany ulti bije sporo.

W tf jesli ma wolna reke tez sporo robi a w grach z niskim poziomem tak zazwyczaj jest.

Opublikowano

a ja ci gosciu mowie ,ze dostanie buffa bo jak go znerfią ( passywke i ma nie byc true dmg) to nie bedzie nikt go pickowal ...

na rankedach nikt nie gra bo banowany ;)

Opublikowano

Darius to najlepsza postać do ksucia, jest OP bo ma true dmg i dobrą pasywke. Tyle w temacie, ja sam go kupiłem bo lubię ksuć xD

Opublikowano

Jak ma nie miec true damage ? To olaf tez nie powinien miec. Darius jest nadal postacia do grania tylko trzeba umiec nim rozegrac mecz.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ja tam słyszałem, że reworka ma dostać(passiv będzie miał więcej stacków i ulti normalny dmg, no chyba, że cel będzie miał max stacków to wtedy ulti true dmg itd. a ile w tym prawdy ? kto wie ^^)

Opublikowano

Jak ma nie miec true damage ? To olaf tez nie powinien miec. Darius jest nadal postacia do grania tylko trzeba umiec nim rozegrac mecz.

Widzisz różnice pomiędzy true Olafa a jebnięciem z nastackowanego ulta Dariusa? Darius który ma 2xbt,malmortiusa,frozen maleta,buty, i jakiś jeszcze item ma jakieś.. 300 AD? Ponad? Wtedy nastackowany ult bije koło 1k dmg TRUE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...