Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawy sposób na grę

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema niedawno sprzedałem swojego woja i mam 120zl na nowe konto ale nie mam pomysłu na grę czy zrobić bodego 35lvl i wybić aurę na P czy jakiegoś wp i grać do 80+? Zaproponujcie jakiś ciekawy sposób na grę. Te 120 zł chce przeznaczyc na yang żeby nie grać całkiem od zera. Czekam na ciekaw

e propozycje.

Opublikowano

Jeżeli masz czas to mozesz zrobic od nowa postac jeżeli nie to proponuje zakupic jakiegoś WP 35lvl z bojem i do tego yangi

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Kup jakiegoś dropera ogarnij mu eq a potem zrób sobie główną postac dagger / bm typowy do pvp i jazda :]

Opublikowano

Ja polecam Ci zakupić surę WP , ewentualnie wojownik Body z bojowcem. Do tego za pln , możesz zakupić FMS'a z sr 30+

i na metki do M2 , dropiąc kamyki duchowe , księgi umiejętności oraz kamienie duszy , wszystko powinno Ci się zwrócić.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

A co powiecie na bm 69 na s3 + 3kkk?

Szukaj serwera gdzie gra dużo ludzi - s25, s26 , s1 ,s2 :]

Opublikowano

Ja bym szukał czegoś na Solarze, bo tam najwięcej zyskasz i gra bardzo dużo graczy (na s1-s4 jest za wysoka inflacja). Zaopatrz się w postać 35 lvl z Bojowcem i zarabiaj na początku na Metinach Zazdrości oraz fishbocie. Potem tym Bodziakem lub WP'kiem możesz dużo zdziałać z dobrym EQ.

Opublikowano

Ja wam powiem, że się nie zgodzę po części z wami. Przykład:

Konto solar 200zl

Konto monastyr-syriusz 100zl

Chodzi o konta mniej więcej takie same.

Do czego zmierzam, możesz kupić tańsze dobre konto na wymarłych serwerach.

Jakie korzyści ?

-Cena twojego konta wzrasta po łączeniu serwerów.

-Tam gdzie sa wysokie ceny, nie trudno o poty itp.

-Wolne spoty, metki

Pozdrawiam.

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

nie graj na PLU bo schodzi na psy.. sama dzieciarnia która tylko ksuć potrafi a na SG ? jak ktoś ksuje to go raportujesz i dostaje bana :P

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Na SG raczej nie zarobi sie tyle co na PLu, owszem mniej noobow I neo. Ale zauwazmy jeszcze to, że na PL, gdy wbijesz level konkret to gra jest prze, wojenki, pvp, TS gildijny, jest ten klimat, szkoda, że nie to samo co 2-4 lata temu :)

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Co do tej sury 69lv to fajnie by było jakbyś jej skille podał, zakładam, że bez eq jest. Ja polecam Ci bodego 35lv albo 54lv i dropisz sobie i aure na G/P wbijasz. Potem już bodym jak masz dobre eq i aure na G/P to eq z buffem jest wyśmienity. Oczywiście do tego zrobiony biolog

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...