Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY]Jak odpalić minecraft? Łopatologicznie poproszę!

rooszeiry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym pograć w minecrafta(narazie ofline) kiedyś miałem i grałem ale były problemy z modami i wkońcu umarło niewiadomo czemu. teraz ponownie chciałbym pobudowac i sie pobawić ale za żadne skarby nie wiem co mam robić by pograć, różne lunchery i gry ściagałem itd itp. oczywiście nie mam premium bo to za duży wydatek jak na gre która jest chwilową zachcianką. także proszę o pomoc was użytkownicy, Co mam ściągnąć jak odpalić i co robić, nie dawajcie mi linków do tematów itd, spędziłem 3h na przeszukiwaniu tego forum by znaleźć odpowiedz i duże G. z tego wyszło, tematy albo stare albo nieważne albo wgle nie o tym co w temacie. Po prostu błagam was o link do downloadu i opis jak to odpalić by sobie pochasać po sześciennych polach i zkosić pare kwadratowych drzew. Dziękuję i pozdrawiam

RoosZeiry

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sterowniki najnowsze?

Przeczyść kompa ccleanerem.

Wejdź jeszcze do %appdata% i usuń .minecraft i dopiero włącz mc. (start>wpisz %appdata% i usuń .minecraft)

surprise motherfucker

Opublikowano

Posiak - wyskakuje mi czarne tło , saving chunk i tyle

olon102- to samo co wyżej tworze nową mapę wczytuje i dupa

Miałem to samo gdy wgrywałem mody.

up. włącz Minecraft

killalllogo.jpg

Opublikowano

ściagam to od olo102 bo to na stronie mpc w temacie to nie wiem stare jak świat. DObra dzięki dizała :D,

Teraz kolejna dawka pytań od Nuuba :).

JAk dostać się na server? jak grać z innymi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wchodzisz w "Multiplayer" >>> "Dodaj server" >>> Wpisujesz ip servera >>> Grasz

Opublikowano

ściagam to od olo102 bo to na stronie mpc w temacie to nie wiem stare jak świat. DObra dzięki dizała :D,

Teraz kolejna dawka pytań od Nuuba :).

JAk dostać się na server? jak grać z innymi

Wchodzisz w "Multiplayer" >>> "Dodaj server" >>> Wpisujesz ip servera >>> Grasz

A co to ma do tematu ? o.Oo.O

To ma że się pytałem xD narazie obczajam lan, to tak samo działa na inne servy tak? a co z wersją gry? co jak się nie zgadza i czy każdy server mi będzie działąć?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To ma że się pytałem xD narazie obczajam lan, to tak samo działa na inne servy tak? a co z wersją gry? co jak się nie zgadza i czy każdy server mi będzie działąć?

Jeżeli ktoś postawił serwa na wersje 1.4 to musisz mieć wersje 1.4 inaczej nie pójdzie :D

killalllogo.jpg

Opublikowano

Na Lanie możesz grać gdy jesteś podłączony do routera .

Kablem lub wi-fi .

Komputer ------------------------ Router ----------------------------- Komputer (np laptop)

Wtedy możesz grać na lanie

----- = kabel ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...