Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Formacja nietoperza

diplo9900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Formacja nietoperza w sklepie już za 125.000 uri

Zwiększa szkody wyrządzone NPC o 8% i daje Ci 8% więcej punktów doświadczenia. Twoja prędkość zmniejszy się jednakże o 15%.

Opublikowano

No, w ten sposób powiększą tylko różnice pomiędzy elitą a resztą, bo ja na przykład zamierzam tym robić wrota, i 8% pd jakby za darmo ;)
@2up Nie sądze żeby było dobre do bocenia na leonku, 50% od rakiet na leonie to więcej niż 8% od laserów, a 15% mniejsza prędkość zmiejszy zyski.
@up po prostu koleś napisał po to, żeby była dyskusja na temat tej formacji, ja uważam że temat ma sens.

7yo9.png

Opublikowano

Może jak kiedyś bym trzaskał pełno wrót, albo na x-7 bocił krystallony dla masy PD to bym kupił. Tak jest ona nieopłacalna wcale :\

Opublikowano

Do bocenia nie ma co jej kupować, ponieważ zmniejsza prędkość, i to o dużo.

Jak chcesz formacje pod botting to wybierz szewron lub romb.

Opublikowano

Może jak kiedyś bym trzaskał pełno wrót, albo na x-7 bocił krystallony dla masy PD to bym kupił. Tak jest ona nieopłacalna wcale :\

Nawet opłacalna może być .. 50% pd za sms, 20% za boster, 10% design i 8% = 88% , chociaż to i tak nie max :)

Opublikowano

Według mnie formacja słaba i droga! Bariera jest przytym lepsza ponieważ nie zmniejsza prędkości a atak i prędkość jest najważniejsza no chyba że do bicia kubików..

Opublikowano

Nawet opłacalna może być .. 50% pd za sms, 20% za boster, 10% design i 8% = 88% , chociaż to i tak nie max :)

To co jeszcze trzeba kupić żeby było maks ? A formacja będzie akurat do wrót :D

killalllogo.jpg

Opublikowano

formacja opłacalna, ale nie dla bociarzy, głównie polecam ją na kubiki:) dodam, że zysk leci tylko za alienki, jeśli kończysz misje albo wrota nie dostaniesz 8% wwięcej pd;)

Opublikowano

Można sobie jeszcze 5 punktów w profilu zrobić aby dostawać % więcej PD za zestrzelone alieny.

Opublikowano

formacja opłacalna, ale nie dla bociarzy, głównie polecam ją na kubiki:) dodam, że zysk leci tylko za alienki, jeśli kończysz misje albo wrota nie dostaniesz 8% wwięcej pd;)

E to nie kupuje tego, potrzebowałem tylko więcej pd za wrota

killalllogo.jpg

Opublikowano

@top popraw, z oficjalnego forum :
Daje +8% uszkodzeń przeciwko alienom i +8% więcej punktów doświadczenia z alienów, negatywna cecha to -15% szybkości statku, kiedy formacja jest aktywna.
Ty natomiast napisałeś że 8% PD w ogóle. W takim razie ta formacja mogłaby być opłacalna, ale jak tylko z alienów to nie ma się co w to bawić.

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...