Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Policja a konto na prywatnym serwerze

Kojak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Mam pytanie... Jakieś 4 dni temu zamieniłem się z kolesiem kontem, dałem mu passy on mi też, ale tylko na moment :) Gdy się dowiedział, że Email który jest na koncie jest bezużyteczny zmienił passy i na moim koncie i na swoim tym samym blokując mnie na GG. Parę dni potem zczaiłem się, że konto można jednak odzyskać. Wbiłem na konto i ku moim oczom pojawiło się dość wartościowe w yangach oczywiście EQ na serwerze. Wziąłem je tym samym pisząc do rzekomo aktualnego właściciela, że nie warto oszukiwać. Ten mnie teraz straszy policją i, że HA serwera się wszystkim zajmie... Serwer to Almantia.pl .
No i pytanie oczywiście, mianowicie czy sprawą tą rzeczywiście może zająć się policja? I czy mogę ponosić jakieś konsekwencje?

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Jedyne co może ci zrobić, to oczernić cię trochę w oczach Adminków,ale też nie na 100 procent.Widać,że ma max 12lat.Niech jeszcze do twojej mamy pójdzie.Jak faktycznie pójdzie na policję, to go wyśmieją :D

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

@UP

Tak też myślę, bo to przecież prywatny serwer Metin2 :D Ale wolałem się upewnić ... ;d

W świetle prawa - jest to przestępctwo,ale takimi rzeczami się jednak policja nie zajmuje ;) Więc lepiej dla nas :D:D:D Buhahahaha

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Ja wczoraj sprzedałem konto na almantia.pl za 120zł. Konto było max warte 40zł , były tam skrzydełka , 6 brył 400kk , syrek

abs'y 3x 15%. Pisałem ziomkowi ,że konto jest warte 30/40zł, ale ziom się uparł ,że da 120zł. Gdy przelał mi kasę na konto ja dałem mu pasy a potem chciał abym mu oddał kase bo eq jest słabe, i zaczął mnie straszyć policją, ale go ostrzegałem jakie jest eq.

PS. Zapraszam do brania udziału w konkursie o konto na almantia.pl

Co do tematu to nic Ci nie grozi , on chce Cię tylko nastraszyć abyś mu oddał.

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

To Twoje konto, a on przerzucił dobrowolnie swoje EQ na Twoje konto. To, żadna kradzież.

Zresztą nie poszedłby na policę z takim czymś.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...