Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Funds

symbio12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema ;p to juz 2 temat w tej sprawie.

wysłałem do EA wiadmość jak mi kazali w poprzednim temacie-http://www.mpcforum.pl/topic/865651-problem-funds/#entry6404265

Tylko nie wiem czy ta wiadomość została dobrze przetłumaczona z polskiego na angielski:(

napisałęm najpierw wiadomość po polsku. na drugi dzień przyszła wiadomość od ea -

Greetings,

Thank you for contacting Electronic Arts.

I understand that you have something important to share with us. We are here to help you.

Please send us the details in English as we are unable to understand the concern because of the language barrier. I apologize that we could not translate your email. In case, you require support, please make a request in English language by visiting the link below:

https://help.ea.com/article/welcome-to-the-new-and-improved-ea-help-center

If you wish to reach our local Phone Support, please go through the numbers and you can have our support in the language of your choice. I have listed the numbers for you: Local Phone #223 970 840 International Phone #+48 223 970 840. The Phone Support Team can be contacted from 9AM-6PM GMT, Monday through Friday.

zrozumiałem że mam wysłać wiadomość ponownie w języku angielskim

pierwszawiadomość po polsku - Witam. Wczoraj zamówiłem funds za 7 zł.wysłałem sms'a pod podany numer. napewno dobrze wysłałem sprawdzałem z 10 razy czy jest dobrze napisane. po wysłaniu sms'a otrzymałem wiadomość "raport doręczono" ale po za tym nic. czekałem 15 minut i nie przychodziła żadna wiadomość, a okno w przeglądarce się nie zmieniało (okno widać na ss) . odczekałem 24h (tak kazali na forach) i nadal nic ani funds ani żadnego smsa. gdy wchodze jeszcze raz na boku sms podaje numer telefonu i klikam wznów. czekam z 10 minut i nic się nie dzieje . czy jest jakaś szansa że odzyskam pieniądze lub otrzymam funds??

druga wiadomość po angielsku - Welcome. Yesterday I ordered funds for 7 zł. i sent a sms to a designated number. well certainly sent checked 10 times and is well written. after sending the sms I received a message "the report served" but after that, nothing. I waited 15 minutes and no message did not come, and the browser window is not changed (see the box on the ss). waited 24 hours (as told in the forums) and still nothing neither funds nor any SMS. When I go again on the side of the sms is given a phone number and I click restart. wait of 10 minutes and nothing happens. is there any chance that I get back my money or funds?

tłumaczyłem przez google i nie wiem czy wogule cos zrozumieją ;\

czy jest jakaś wogule szansa że dostane funds i że oni zrozumieją co napisałem?????

Opublikowano

well certainly sent checked 10 times and is well written

Źle napisane, użyłeś podwójnych zaprzeczeń, których w ang nie ma.

Jak będę miał kiedyś czas, to mógłbym poprawić, ale pewnie zaraz ktoś ci pomoże.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Po co walisz im taką ścianę tekstu ? Konkretnie:

Hello EA, i've problem with BOKU SMS. I sent sms for 7zl and i didn't get any Funds. Is there any chance to get back my Funds ? What should i do ? What information do u need ?

Opublikowano

Po co po angielsku pisać skoro jest polski support ?

Zawsze coś utrudnią .

właśnie że nie pisałemi przysłali żebym przysłął ponownie po anglielsku

Po co walisz im taką ścianę tekstu ? Konkretnie:

Hello EA, i've problem with BOKU SMS. I sent sms for 7zl and i didn't get any Funds. Is there any chance to get back my Funds ? What should i do ? What information do u need ?

dzięki myślałęm ze trzeba opisać dokładnie ;p

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to chyba będziesz potrzebował logi z sieci z tw nr czy faktycznie ten sms został wysłany, a to kosztuje chyba coś i nwm czy nie lepiej będzie sobie to odpuścić.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to chyba będziesz potrzebował logi z sieci z tw nr czy faktycznie ten sms został wysłany, a to kosztuje chyba coś i nwm czy nie lepiej będzie sobie to odpuścić.

mhm ;\

d5862f20fefb25cf37991878f0460652beecb2e7

Opublikowano

Ja mam tę usługę darmową, więc jak dla mnie jak najbardziej. W poprzednim temacie autor wspomniał, że wysłał sms ze 20 razy, także 7*20=140 :)

Opublikowano

@Up.

Dzięki, szukałem tego słowa :P

Ale zastanawiam się, czy gra jest warta świeczki.

no oby była ;p tylko że jak weszedłem na strone co sie smsa wysłałem na explorerze przed wczoraj to mi zadensms nie przyszedł że mam wysłać smsa dzisiej wczodze na firefoxie i przyszedł... juz nigdy z tamtego gó... nie korzystam

89e3e754046d758db5087a5a45ae12e3767ee3fd

Opublikowano

IE służy tylko do tego, aby pobierać chrome/firefoxa -.-

Wyślij im tę krótką wiadomość, co ci napisał ktoś Up i czekaj.

ok;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...