Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PVP-MistycMine [100SL] [8GB] [RANKING] [SKLEP] Serwer PVP ! [Eventy] [1.4.7] SZUKAMY MODERATORÓW!

pvpmistycmine

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM TEGO idiotycznego Serwera Admini Zabijaja Ciagle... Na spawnie pvp wlaczane -.- A wiecie co najlepsze? Powiedzialem Adminowi Ze serwer jest idiotyczny i leci opinia na mpc Hmmm zbanowal mnie i napisal takie cos: Admin ma zawsze Racje

Czy moge wiedziec? Jaka? racje? -.-

Serwer prowadzi jakis 8 latek...

Zalosny serwer...

PS. Zabijał wszystkich graczy nawet Vipow Wszystkich Przez 20 minut...Chcialem Kupic vipa bo rano serwer wydawal sie ogarniety...

Starcilem 60 Minut swojego Zycia... :(

Opublikowano

isskiereczek - Były Moderator, był to gracz TOP 1, zaufałem mu dałem mu moda rozwalił mape zabijał graczy na gm, wszystko jest juz ogarniete, przepraszamy za problemy 1 dniowe, zapraszamy do grania. wyjasnione juz ? Zapraszam do gry.

Opublikowano

UP@

Klamstwo, miałeś killaure.

emm jesteś bardzo mądry. Wyszedłem na pvp i mnie zabito po 2 sekundach na ziemi. To nie jest cheatowanie? A killaura na taki serwer który prowadzi 10 latek to jest idealny mod. Już mi możesz dawać bana na zawsze (jeśli umiesz bo wątpie)

Opublikowano

Najlepszy ranking :)

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...