Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwnee błąd bug ?!

FrizzEX-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Pobrałem Tego Minecrafta i jest dziwne bo wszystko jest kwadratowe dlaczego może mam jebniętą karte graficzną ?

FAPOMOCY

Opublikowano

Najwyraźniej tak :( Niestety musisz jakąś lepszą kartę kupić ;/ Poszukaj sobie jakąs na allegro. Minecraft tak robi bo jak widzi że jest słaba karta graficzna to robi kwadratowe.;/ Wiem to jest straszne ;p Jak chcesz to mogę ci sprzedać kartę napisz pw można płacić naturą :) Pozdrawiam mam nadzieje że pomogłem informatyk Barkey.

Opublikowano

Aha to nie wina dysku. ;/ hmm... mój instynkt informatyka podpowiada mi że to może być wina myszki...Ile twoja myszka ma mb?

Opublikowano

No troche mało;/ hmm... co to może być...Aha ostatnio czytałem w gazecie (gwiazdy mówią) że komputery firmy gigabajt są masakryczne.Sprawdzałeś czy masz w kompie wiatrak?Jak tak to ile mieści Gigakurzu?

Opublikowano

mój fjatrak879123721083462137846239009876543234567890-987654324567890-09876545678mb ale tam nie ma żywej duszy bo kutasha tam wjebałem bo mi pająk palec ujebał :(

to nje wjem o cjo chodzi !

Opublikowano

To od tego!Wiem też tak miałem!Musisz tam nasikać i potem to wypić działa w 100%!Jak to zrobisz to powiedz czy zadzialało!

Opublikowano

Słyszałes o anonyfap?Może to oni ci to zrobili musisz zadzwonic do ich i sie spytac!Zadzialalo?

Opublikowano

o kurfa trochę miej okrągły ale nadal kurfa o kurfa jakiś clowjek z bialymi ocjami tjo on tja gra jest nawiedzona O BOSHH

Opublikowano

Hmm ale ta gra ma takie wymagania:

Komputer

Prąd

Internet w plaju

kabel do wierzy

masz to?

Opublikowano

ze co ze jak? wes to wyromb internet w plaju jest lepszy morzesz pszes skajpa cala godzine gadac!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...