Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`MPC ArtWorm ~!

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przede wszystkim znieście zasadę, która mówi o estetyczności pracy, czy też jej poziomie. Jeżeli zabawa ma być dla wszystkich, to nie powinno mieć znaczenia, kto jaką ma wiedzę na temat grafiki.

Rozumiem, gdyby to było forum graficzne, a jego użytkownicy pracowali w studiach graficznych i mieli ogromną wiedzę, ale tak nie jest. Zarówno autorka, jak i reszta użytkowników traktuję grafikę, jako zabawę, więc nie można wymagać, by prace były zajebiste. Niech każdy robi po swojemu, niech worm ukazuję różne style i poziomy, by zabawa objęła wszystkich, a nie tylko wybranych.

Jasne, masz rację przecież nigdzie nie jest napisane, że to ma być "pro grafika" .

Zabawa jest dla wszystkich :)

Szerokosc wyznaczona, a wysokosc obojetna

Na pewno takie coś będzie powiedziane :)

Myślę jednak, że damy jakiś max na wysokość bo ja mogę zrobić taką pracę, że będziesz zjeżdżał przez godzinę na dół :P

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Jasne, masz rację przecież nigdzie nie jest napisane, że to ma być "pro grafika" .

Seriously? ;-)

Mimo to, brzydka cząstka nie będzie też zaakceptowana nawet jeśli będzie mieć najpiękniejsze przejście.

Opublikowano

Seriously? ;-)

No dobra.. nie ja to pisałem nie zauważyłem . <_<

Na pewno od restartu zabawy będzie ten pkt. zmieniony :P

Ps. Czekam na PW od kogoś kto chciałby mi pomóc w prowadzeniu tej zabawy .

(przewidziana nagroda za dobre prowadzenie)

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...