Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]EQ na robienie SP3

Matiii111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli nie "srasz" hajsem za bardzo to złap sobie nerwowego baranka i trenerami od Ewy zwiększ sobie u niego poziom obrony. Kupujesz z 20 tych trenerów i w ML używasz wszystkich na raz aby biły Ci baranka a żeby on nie bił ich. Poziom obrony baranka się zwiększy i będzie Ci potem mógł robić za tanka na demony. Jeżeli "srasz" hajsem to kup sobie jakiegoś krzaka np. Shoguna bo on ma 80% res na mrok. Partnerem może być Klif z jakąś fajna zbroją.

Reski zrób tak że bierzesz zwykłe buty na mrok z A i robisz do suma 2. Robisz tak 2 pary butków i te dwie pary s2 łączysz w jedno co daje s5 co daję 42% na mrok z jednego itemku. To samo zrób z rękawicami. Możesz też tak pokombinować, że bierzesz tylko jedne butki z A i dwie butki z B i łączysz to do butków A abyś mógł je założyć bo będą na 45 lvl a będą miały % jak z B i przydadzą się do dalszej gry na wyższe lvl :)

Powiedz jaką klasą grasz, jakie masz aktualnie eq i sp. Kup lub uzbieraj z BB potki. Myślę, że jakoś pomogłem ;)

Opublikowano

Sp3 jest dość trudne. Przede wszystkim resy na mrok.

Jeśli grasz łukiem to polecam zagrać rangerem (ja nim robiłem).

Potki z bb, a jak nie to zainwestuj.

Opublikowano

Gram Łucznikiem Duży Łuk u7+4 tunika u2+3 niesty ( chyba Peccary, nie mam dostępu teraz do NosTale.)

no i narazie mam 350k tylko.

Opublikowano

Ze zbroją trochę słabo.

Jeśli ci zależy to bierz poty, resy i pety i rób, lecz Destro za bardzo ci się teraz nie przyda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...