Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] PS 4 zapowiedziane!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I oto jest! Sony rozeslalo wszystkim userow PSnetworka maile "badz pierwszym, ktory sie dowie", i oficjalnie zapowiedzialo: NADCHODZI PLAY STATION 4!

Olbrzymi rdzen! Dotykowy ekran w kontrolerze! 8GB ramu DDR, ktore w jezyku programowania PS jest warte tyle, co 32GB na komputerze (ps3 ma 300mb ramu- zobaczcie ile wyciagalo..)! Luksusowe tytuly! Przycisk share na FB! Transmisje USTREAM podczas gry! Nowy interface! Brak kompatybilnisci wstecznej! Nowe.. zaraz, zaraz wstecznej?

I o tym wlasnie chcialbym podyskutowac- co sadzicie ps4? Owszem, rewolucja, ale wkurzylo mnie pare rzeczy..

-Brak kompatybilnosci z grami PS3. Ktos powie: logiczne, nowa generacja to nie beda plaszczyc sie przed stara generacja, a na ps3 nie dzialaly gry z ps2.. Niepawda! Wyobrazcie sobie sytuacje starych graczy: gracie na PS3 od 2006, KIEDY to wyszla ta konsolka. Macie setki trofeow, poziom 30 i polke pelna najbardziej lukratywnych tytulow z ostatnich, bagatela 7 lat.

NAGLE WCHODZI PS4. MASZ DO WYBORU STRACIC WSZYSTKO W PIZ?U ALBO ZOSTAC PRZY STAREJ KONSOLI!!! TE 1280 TROFEOW I POLKE GIER!

Kiedy kupujesz nowego kompa, to mozesz chociaz gry instalnac sobie po raz drugi, przeimportowac save, a potem ladujeszz steama/origina i wszystko w porzadku. TUTAJ NIC. Z CHWILA KUPNA PS4 TRACISZ WSZYSTKO W PI?DU, GRY STAJA SIE BEZUZTECZNYMI DYSKAMI NA SPRZEDAZ PO 30ZL, W KONCU TO STARE TYTULY! Zostanie ci jedynie pamiatka w postaci dzialajacego na ps4 networka z martwymi trofeami! Czy to nie chamstwo? Nie mogliby zostawic tych gier aby dalo sie je instalowac? A jak mamy ochote pograc w jakiegos klasyka sprzed pemoery ps4, np. Assiasin Creed Revelations? Mamy miec 2 konsole w domu? PARANOJA I CHAMSTWO!

-druga sprawa to to, ze zrobili wszystkich w balona, ledwie miesiac temu wypuszczajac PS3 Slim. Masa osob nakupowala, rozni zapracowani biedni ojcowie... a etu k?wa sprzet nagle staje sie przestarzaly zaraz po kupnie. No chamstwo..

-Jeszcze cos- nie ma mowy o pozyczaniu gier. Sa bezwzglednie przypisane do konta i konsoli. BRAWO ZA POMYSL! Wlsnie zabiliscie caly rynek gier uzywanych -.-

No, tyle kontrowersji. Co o tym sadzicie? D?pa czy cud? W sumie jakby nie patrzec na te kontrowersje, to konsa wydaje sie byc zaje?ista. 8GB DDR.. łał!

Prosze nie przenosic tego do dzialu PlayStation. Tu zaglada wiele osob, a tam ostatni post kilka godzin temu :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Błąd od nich i nic z tym nie zrobisz. Nie chcesz kupować - nie kupuj. Jak denerwuje - nie patrz na to. Problemy.

Btw. Idź do książek i się ogarnij.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Czemu sie mam ogarniac? Nie jestem jakims hejterem, konsola mi sie podoba tylko to mnie troszke wkurzylo. A co do bledow- dlaczego nie pisze polskich znakow o pisze capsem zamiast pogruboac masz w mojej sygnie :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

PS4, tak jak PS3, to lekka lipa poniewaz jak wspomnial umotex12 nie dzialaja na nim gry. Jest to baaardzo lipne, poniewaz PS3 dziala juz kupe czasu. Osobiscie bym nie kupil PS4 z tego powodu ze mam PS3 ^_^

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...