Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]nasz kochany support

Unikalny Nick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak byl bug to ukradlem 400 rp a tera nie moge ogarnac czy mam paypalowi zaplacic dyche? Nie znam emaila bo jakis troll dojebalem (ejdixjwirnc) a tera support wymaga wszystkich tych danych co utworzylem konto kiedy itd. W tym jaki email xD

Beka co mam teraz zrobic? A bana nie dostalem

Opublikowano

Poczekaj, przy takiej ilosci osob ktore uzyly tego buga prawdopodobnie o tobie zapomna.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Poczekaj, przy takiej ilosci osob ktore uzyly tego buga prawdopodobnie o tobie zapomna.

Tia, ale komuś napewno sie oberwie ;]

Szczerze to jak to jakiś użytkownik napisał "Aż się człowiek lepiej czuje kiedy wie ze w gównie sam nie siedzi" :D

Opublikowano

mój kumpel doładował prawie 25k RP , pokupował postacie i skiny(głównie skiny) i na razie nic nie dostał i pewnie i tak nic nie dostanie;D

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

nie dziś, nie jutro, to za miesiąc dupną :D

Może komuś się uda i go pominą, zapomną o nim ale nie liczyłbym na to.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Rok temu pamiętam, że po około pół roku riot zaczął nam zabierać postacie.

Teraz edytowali regulamin.

Możliwe, że potraktują cię ulgowo lub w późniejszym terminie.

Opublikowano

@up nie rozumiem ?

ja napisałem ,że jeżeli wymierzają mi kare grzywną to przez to ,że się przyznałem wole bana ;] tak zawaliłem bo więcej wydałem na skórki ...

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

mój kumpel doładował prawie 25k RP , pokupował postacie i skiny(głównie skiny) i na razie nic nie dostał i pewnie i tak nic nie dostanie;D

Za 540 złotych - ban na konto murowany, nie dziś nie jutro, pewnie za miesiąc :D, po za tym Riot jest pewny ze bug został naprawiony a nadal można kupywać, wiec wiecie opóżniony zapłon mają ;D
Opublikowano

Za 540 złotych - ban na konto murowany, nie dziś nie jutro, pewnie za miesiąc :D, po za tym Riot jest pewny ze bug został naprawiony a nadal można kupywać, wiec wiecie opóżniony zapłon mają ;D

Ile razy wam można powtarzać, że to nie bug tylko sposób płatności?

Opublikowano

@up nie rozumiem o co chodzi jaki sposób ?

Boze, robisz sobie dług na fake koncie który musisz spłacić, a riot dla wygody(gracza) daje RP od razu(cos jak robisz zakupy na "kreche" w sklepie), z tego co wiem, to taka akcja na wysoką skale była w grudnio we wigilie i skonczyło sie na odebraniu tych rp i upomnieniu.
Opublikowano

Zobaczymy jak będzie teraz jak już była taka akcja ... przedtem upomnienie a teraz? ciekawe ...

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Zobaczymy jak będzie teraz jak już była taka akcja ... przedtem upomnienie a teraz? ciekawe ...

Skoro to sie znów na wysoką skale powtórzyło, to pewnie riot juz wie mniej więcej jak temu zapobiec ..

PS. Moze modek zamknie temat, i w razie jakis dowodów typu odpowiedz od supportu to na PWdo niego i znów otworzy temat. Bo sie robi spam w tych tematach o RP ..

Opublikowano

mam 1 nieużywane konto, chciałbym tylko obczaić czy działa i jak się to robi ^_^ powiesz jak?

Nawet jak nieuzywane, to jak riot weźmie sie za to "bugowanie" to mogą cie po ip złapać ;D nie rób tego lepiej..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...