Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno minecrafta

Exemu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam sie nad kupnem minecrafta. jednak mam kilka pytan :P

Czy w przyszlosci nie bd jakiejs promocji albo cos, moze cos o tym wiecie?

Co to znaczy, ze bede mial dostep do najnowszysch aktualizacji? bo np. teraz minecrafta 1.5 moge pobrac z wiki(tzn. snapshoty).

Oprocz tego bd mozna miec skina, dostep do serwerow premium i... co jeszcze? powiedzcie wszystko co o tym sadzicie i wiecie, z gory dziekuje.

mca.png

Opublikowano

Nie, nie bd promocji.

Wszystkie aktualizacje do końca Minecrafta będziesz mógł pobierać aktualizację

Nic. Satysfakcja, że nie okradasz Notcha.

5465845486.png

Opublikowano

Dzieki za wypowiedzi, jeszcze jedno pytanko: jak kupie minecrafta premíum to dostane gre z opakowaniem czy cos? a jak gift code to tylko kod, ktory gdzié trzeba wpisac, zeby konto sie uaktywnilo? + jak np. bd mial nowy komputer to nie bd tak, ze juz nie bd to dzialac? w sensie jakas blokada czy cos?

mca.png

Opublikowano

Dostajesz gif'a, ktorego aktywujesz na minecraft.net, pozniej pobierasz gre logujesz sie i grasz a znajac passy, mozesz grac na kazdym komputerze, ktory oczywiscie posiada orginalnego klienta minecraft :) NIE MA TAKIEGO CZEGOS JAK BLOKADA :)

Opublikowano

Ja mam premium
Jest spoko, ale niczym się nie różni to od gry zwykłej, prócz satysfakcji oraz automatycznej aktualizacji MC + skina.

Opublikowano

Mi się gra lepiej, bo wiem, że wsparłem minecraft'a i ludzi którzy go stworzyli.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Ja mam premium

Jest spoko, ale niczym się nie różni to od gry zwykłej, prócz satysfakcji oraz automatycznej aktualizacji MC + skina.

Czyli rozumiem, że jak np. wyjdzie jakiś snapshot, to od razu ci się instaluje i możesz na nim grać?

mca.png

Opublikowano

Czyli rozumiem, że jak np. wyjdzie jakiś snapshot, to od razu ci się instaluje i możesz na nim grać?

Jak masz premium to jak masz "ekran logowania" to tam zawsze pisze jaka jest najnowsza wersja minecrafta i tam ją aktualizujesz. Jeżeli chodzi o snapshoty to masz na polskiej wikipedii minecrafta wszystkie snapshoty z 1.5 i pobierasz, wrzucasz do minecrafta i dopiero masz go "zainstalowanego". (Bynajmniej ja tak mam)
Opublikowano

Ok, dzieki. a wam jak sie gra na premuim? lepiej? tak samo jak na non premium??

Tak, gra się lepiej, bo masz świadomość że tak jakby sponsorujesz twórcę gry.

Na klientach by AnioCaido itp (No Premium)... gra się moim zdaniem gorzej, są spadki fps etc.

Zauważyłem to po kupnie...

Tak jak poprzednicy, satysfakcja i skin. :mellow: Oraz dostęp do gry poprzez MagicLaunchera :D

67qtMtN.png

Opublikowano

Pytanie (o ile taka promocja faktycznie będzie miała miejsce), czy chce Ci się czekać aż pół roku? Według mnie nie ma co rozmyślać, tylko kupić. Plusy?

- Satysfakcja z posiadanego konta
- Możliwość dostępu na WSZYSTKIE publiczne serwery
- Własny skin, który możesz w dowolnej chwili zmienić
- Szpan na dzielni
- Hajs się zgadza
...
etc. etc.

Jeśli dalej to Cię nie przekonało, to po prostu nie kupuj i tyle.

v My channel v

revlayout.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...