Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BioSurvival [65][Dedyk][No-Premium][Sv+Frakcje][Areny SG][VIP]

BioSurvival

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A weź mnie w czoko poruchaj na pieska. hau hau lamusie, menelu zjebany spod mostu.. Jak ktoś taki jak ty może mieć internet.... JPRDL CO SIĘ DZIEJE W TEJ POLSCE DO CHUJA CZARNEGO

Opublikowano

Może powiesz jak masz na imie, bo tak to chujowo na siebie wlatywać. Kuba. żeby nie było, że spam SSIJ KUTASA SZMATŁAWCU ZJEBANY

Opublikowano

Wacław wacław... AAAA to Ty chuju łysy, znam Cię nie od dziś i zawsze Cię marszczyłem. Mój kochany słodziutki malutki Wacusiu ;***

Opublikowano

yyyyyy.... wez sie czlowieku odpierdol nie jestem kurwa gejem.... a ty nawet chuja nie masz kolezanka mi mowila ze ogladala kolesia pod takim nickiem na xnxx.com jak sb w pizde rózne rzeczy wkladales wiec pozdro dla cb ale chyba to jest u cb rodzinne????

Znawca
Opublikowano

Przestancie sie wyzywac..

Co do serwera to naprawde fajny, tylko szkoda ze malo graczy :/

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Co ty mi sie tu Aftur w moim imieniu wypowiadasz kazał ci ktoś sie wpierdalać w ważną rozmowę moją i MasterGZ nieproszony to już dupe w trogi i bay bay dziękujemy tb kurwa za uwage !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...