Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawić ci broń ?

player19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm wg mnie jest to strona o hackach?? a nie zamieszczania cudzych stron... prywatnie mi sie nie podoba nie wiem jak innym userom...

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano

Zamiast spamować może byście kliknęli magiczny "report".... żal.pl

-reported 10 min. temu -

@down

po to aby moderatorzy sie nim zajęli bo złamał regulamin.

bez gif.

Opublikowano

no wiesz mp3f0rev3r gralem kiedys u kumpla na VIP hacku i jest o niebo lepszy od takiego free hacka , jedyna jego wada jest to ze sie za niego placi ,dostaje sie do niego za free updaty, ma duzo opcji i z zalozenia jest normalnie niewykrywalny do momentu az przyjdzie next update ale wtedy czeka sie 2dni i mozna pobrac juz jego update i smigac dalej.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano
Polecam koczo bardzo dobrze wkleja bronie i jeden z xxwachuxx

Albo się umie albo się nie umie, nie ma takiego czegoś, ze ktoś robi bardzo dobrze albo ktoś robi słabo, jeżeli robiłbym to za darmo to co bym miał z tego ustawiania jeżeli czasem robie to pół dnia bo tyle osób jest chętnych ?

• Dodaj nową pozycję...