Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Limit postów na określony czas

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze jak pisałem na mpc posty to nie miałem żadnego ograniczenia czasowego pomiędzy napisaniem jednego a drugiego, a teraz mi non stop wyskakuje okienko że odpowiedź dodana zbyt szybko. To jest jakiś bug po update forum, czy ja mam jakiś bug konta? Z tego co wiem to kidmod+ nie ma tego ograniczenia. Będąc mentorem przed banem też nie miałem żadnego limitu. Czy jakaś ranga lub nagroda (gold, blue itd) ma to zdjęte? Bo to strasznie mnie denerwuje.

Opublikowano

Zawsze jak pisałem na mpc posty to nie miałem żadnego ograniczenia czasowego pomiędzy napisaniem jednego a drugiego, a teraz mi non stop wyskakuje okienko że odpowiedź dodana zbyt szybko. To jest jakiś bug po update forum, czy ja mam jakiś bug konta? Z tego co wiem to kidmod+ nie ma tego ograniczenia. Będąc mentorem przed banem też nie miałem żadnego limitu. Czy jakaś ranga lub nagroda (gold, blue itd) ma to zdjęte? Bo to strasznie mnie denerwuje.

Ja nie mam tego problemu, a jestem zaledwie ProUser. Wyłącz spambot'a - pomoże ;)

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Byłeś moderatorem, nie miałeś kontroli antyflowodej czy jakiejś tam.

Teraz jesteś randomem i masz ją

w83od2.jpg

Opublikowano

jesteś lamusem i masz blok :(

nie

Byłeś moderatorem, nie miałeś kontroli antyflowodej czy jakiejś tam.

Teraz jesteś randomem i masz ją

ja nawet przed kidmodem z rok temu, mając 500 postów nie miałem takiej blokady a więc coś jest na rzeczy..

Weteran
Opublikowano

A co ty dodajesz 4 posty naraz ?> Blokada łapie kiedy tam parę sekund po poście piszesz next posta czyli piszesz co 1 milisekundę, że ona cię łapie ?

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

A co ty dodajesz 4 posty naraz ?> Blokada łapie kiedy tam parę sekund po poście piszesz next posta czyli piszesz co 1 milisekundę, że ona cię łapie ?

Standardowo robie tak jak zawszę, wbijam do działu MC, otwieram kilka tematów na nowych kartach i po kolei się wypowiadam, a póki napisze posta w następnym temacie mija z 30 sekund a i tak mnie łapie ta blokada, więc nie wiem co jest grane. Od zawsze tak robiłem i tylko teraz mam ten problem.

Opublikowano

czy ludzie +250 postów nie mogli by mieć zdjętej blokady wtedy jest wątpliwe że jest spam botem

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Kidzi też mają, macie po prostu kontrolę antyfloodową.

Dziwne, bo ja jakoś nie mam z tym żadnych problemów i blokada dla Kidów została zdjęta jakiś czas temu. Przed otrzymaniem rangi Gold Membera miałem z tym problem, nawet nie zauważyłem, że to się rozwiązało, więc zależnie od rang masz blokadę antyfloodową.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Antyflood zawsze był dla użytkowników poniżej kidmoderatora. Może i masz wszystkie nagrody, ale mogłeś mieć same plakietki. W dodatku nie wiem, która z nich likwiduje antyflooda.

Masz już kidmoda więc problem rozwiązany ;]

Opublikowano

Antyflood zawsze był dla użytkowników poniżej kidmoderatora. Może i masz wszystkie nagrody, ale mogłeś mieć same plakietki. W dodatku nie wiem, która z nich likwiduje antyflooda.

Masz już kidmoda więc problem rozwiązany ;]

No tak, ale myślę, że po tej likwidacji nagród i po ponownym ich wstawieniu pełno ludzi ma podobny problem a nawet nie zdaje sobie z tego sprawy.

Opublikowano

Ja osobiście z tym problemu nie mam. Na początku blokowało mi dość szybko, ale potem trochę mi się ustatkowało, i gdy pisze czasem blokuje, a czasem nie .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Powinny być w ogóle limity na posty bo szczerze mówiąc to rzygać mi się chce jak ktoś pisze dziennie 150postów.

Wchodzą takie gamonie i spamują ile wlezie i gdzie się tylko da.

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...