Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak grać , żeby wygrać -.- ?

zapas25PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brąz 4, polska wersja językowa...

Renekton w jungli - Idiotyzm, od razu po zobaczeniu czegoś takiego powinieneś starać się o dodge.

Thresh pod AP, brak supporta, jax z exhaustem.

Na takim poziomie rozgrywki proponowałbym raczej grać postaciami, którymi gra jest na brązie wręcz przyjemnością, czyt:

- Darius

- Xin

- Elise

To uważasz ze Elise, na silver 1 jest do dupy ? bullshit ;D
Nowicjusz
Opublikowano

Weź katarine z amummu pre made i niszczcie wszystko i szystkich... Aa no tak bananuja go szybko wiec masz przesrane

bo przeciez nikt nie zbanuje amumu na rankedach -,- .

Naucz sie mniej padac od tego zacznijmy.

Opublikowano

Brąz 4, polska wersja językowa...

Renekton w jungli - Idiotyzm, od razu po zobaczeniu czegoś takiego powinieneś starać się o dodge.

Thresh pod AP, brak supporta, jax z exhaustem.

Na takim poziomie rozgrywki proponowałbym raczej grać postaciami, którymi gra jest na brązie wręcz przyjemnością, czyt:

- Darius

- Xin

- Elise

Co masz do tego że ma:

- Brąz IV

- Polską W.J - ( CHu* Cię to interesuje na jakiej wersji językowej gra , wkur*ia mnie takie coś jest Polakiem i gra na Polskiej. Nie zasługujesz na KidModa pisząc takie bzdury dzieciaku , tak daj mi warna mam w to serdecznie wYPIERDOLO*e.

//Do tematu.

Oddawaj trochę killi teamowi , ostatnio miałem taką rozgrywkę że mid miał 22/1 coś takiego ja adc miałem 0/0/9 i przez to przegraliśmy.

" Graj pickami "

Darius

Elise

Xin

Chu*a prawda ..

Każdą postacią można wycarrować tylko trzeba ją ogarniać.

Digitous no coment .

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Co z tego? Pomysl. Skup sie na zadawaniu dmg. Ten build to zabity adc i apc w 3-4 sekundy jak ogarniasz, a enemy nie (coz, takie elo cnie?) ewentulnie zrobic warmoga zamiast trzeciego dancera.

Up

Olej, to chyba typowy polak co mysli ze wie wszystko o grze i jest najlepszy a siedzi w braz IV

Uprzedze, ze tak xina nie buduje i nie jestem idiotą. ;-) tak w razie hejtu

biedaku, xKasha eune 2,2 k elo miszczu

nie dziwie sie ze przegrywacie jak ganki dopiero po 6, siedzcie na swoim bronzie lou

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Krótki poradnik mojego autorstwa, jak wygrywać gry

1. Picknij Ryza na mida
2. GG WP

ps. działa

Możesz też oddawać farmę teamowi, ale potem cię wyzywają na forum że nie umiesz grać ;_;

2d82fcx.jpg
Opublikowano

jeżeli nie carrujesz tak nafeedowaną akali, gdy nie masz afka w teamie oznacza to chujowy focus.

1St focus teemo , next ahri , next fiora i ....

Ale team atakuje tanka ! ^^

Opublikowano

Co masz do tego że ma:

- Brąz IV

- Polską W.J - ( CHu* Cię to interesuje na jakiej wersji językowej gra , wkur*ia mnie takie coś jest Polakiem i gra na Polskiej. Nie zasługujesz na KidModa pisząc takie bzdury dzieciaku , tak daj mi warna mam w to serdecznie wYPIERDOLO*e.

//Do tematu.

Oddawaj trochę killi teamowi , ostatnio miałem taką rozgrywkę że mid miał 22/1 coś takiego ja adc miałem 0/0/9 i przez to przegraliśmy.

" Graj pickami "

Darius

Elise

Xin

Chu*a prawda ..

Każdą postacią można wycarrować tylko trzeba ją ogarniać.

Digitous no coment .

Oh tak, ogarniam sorake na supporcie, na pewno uda mi się wycarrować moją drużynę poprzez inicjację silencem i dawaniem im heali!!!

Podał przykłady bardzo mocnych picków, którymi można w jakiś sposób poprowadzić drużynę, nie sraj mi tu, że Sionem wycarrujesz full AD, skoro wystarczy jeden stun na papę i burst w sekundę.

@topic

Każdej gry wygrać się nie da, bez znaczenia, że miałeś dobre staty. Nie ma co się spinać, bo trafił się kiepski team.

Pamiętajcie, że powinno grać się 4fun ._.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Oh tak, ogarniam sorake na supporcie, na pewno uda mi się wycarrować moją drużynę poprzez inicjację silencem i dawaniem im heali!!!

Podał przykłady bardzo mocnych picków, którymi można w jakiś sposób poprowadzić drużynę, nie sraj mi tu, że Sionem wycarrujesz full AD, skoro wystarczy jeden stun na papę i burst w sekundę.

@topic

Każdej gry wygrać się nie da, bez znaczenia, że miałeś dobre staty. Nie ma co się spinać, bo trafił się kiepski team.

Pamiętajcie, że powinno grać się 4fun ._.

Gdy wygrasz jest 4funny , gdy przegrasz juz tak pieknie nie jest . (Można grac bez junglera bo tego nie ogarniam ?? )
Opublikowano

Jakby kazdy wiedzial jak wygrac to ta gra nie miala by sensu.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

A może nie robisz wszystkiego sam, tylko olewasz team i działasz na własną ręke? takie granie niszczy każdą grę, jeżeli ty będziesz w jungli, a twój team będzie fightował, to nie dziw się czemu przegrywasz

czekam na wyjaśnienie postu wyżej, ponieważ nie wiem o czym on mówi...

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Na wstępie powiem ci że miałem do czynienia z kontami od elo 800~ do 1700, od bronze to golda, carrując konta ludzi za pieniądze, więc miałem mase takich sytuacji.

Najważniejszy jest roam, jeśli ty jesteś 3/0, a twój bot jest 0/3 to nic nie zdziałasz, dlatego od razu jak wbijesz 6lvl, lub wcześniej, gankuj bota/topa [ja tam wole bota, doublekill>single kill]. Ja akurat z tym problemów nie miałem bo grałem eve, a mało kto pomyśli o pink wardzie, ale jak grasz taką akali to gankuj w niebanalny sposób jak np. lane gank, na tym elo nikt nie stawia wardów na lane.

Opublikowano

Kup leone i nią carruj, 3 stuny idealną inicjacją tfa. Jak nie to graj jaxem, riven, olafem, dariusem i innymi opami, jak twój team nie ma dmg to ty go musisz zrobic, problem w tym że focus pewnie pada na cb, w takim razie kup akali, wbijasz w środek tfu, kilka skili i robisz niewidke. Jeśli twoj team to nie banda szympansów to wie że wtedy ma wbić i robić swoje.

Opublikowano

Na wstępie powiem ci że miałem do czynienia z kontami od elo 800~ do 1700, od bronze to golda, carrując konta ludzi za pieniądze, więc miałem mase takich sytuacji.

Najważniejszy jest roam, jeśli ty jesteś 3/0, a twój bot jest 0/3 to nic nie zdziałasz, dlatego od razu jak wbijesz 6lvl, lub wcześniej, gankuj bota/topa [ja tam wole bota, doublekill>single kill]. Ja akurat z tym problemów nie miałem bo grałem eve, a mało kto pomyśli o pink wardzie, ale jak grasz taką akali to gankuj w niebanalny sposób jak np. lane gank, na tym elo nikt nie stawia wardów na lane.

Czytaj posty ; D
Opublikowano

Czytaj posty ; D

Nie wierze że za każdym razem jak ty gankujesz twój bot akurat sie cofa, albo dostaje udaru mózgu.

Opublikowano

Bierz Ryze, on potrafi wykierować takie gry jak się dobrze używa combo.

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

A może nie robisz wszystkiego sam, tylko olewasz team i działasz na własną ręke? takie granie niszczy każdą grę, jeżeli ty będziesz w jungli, a twój team będzie fightował, to nie dziw się czemu przegrywasz

czekam na wyjaśnienie postu wyżej, ponieważ nie wiem o czym on mówi...

Sorry naprawde robię wszystko sam , ( 2 v 3 pod turetem gdyby nie ja i moje r wszyscy by uciekli no sorry ze taki tank nie trzyma dmg z wiezy tylko jaa musze sie tez wbijac .
Opublikowano

@up weź się schowaj, patrze na twoją farme aż mi się rzygać chce....

38 min-71 minionów... o kurwa

32 min- 76 lol

40- 80 ....

50 - 134... słabo, bardzo ale mogło być gorzej

52 - 159 na topie... to już w normalnym meczu mam 200 w 25 min shenem... tzn jeżeli mi się uda spokojna gra, ewentualnie te 200 w 30 min juz powinno byc... ale nie zawsze jest

ja przeważnie pod koniec gry mam 150-200, ponieważ w late game nie ma czasu na farme, a 150-200 wystarcza

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...