Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2 [Dedyk]

BoskiHenio

283 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ProMT2?

• Tak
      150
    • Nie
      85
    • Aktualnie nie mam zadania
      48

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ProMt2 S3 istnieje ? Wiem że był jakiś projekt.

Był ale aktualnie jest tylko S1.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram na tym serverze ponad 3 lata z przerwami na inne server itp. (mniejsza o mnie) Server jest bardzo trafiony .... Dla mnie najlepszy server w Polsce...

Pozdrawiam i zapraszam na sever.. Mistrz Carbonat .... <3 ;*

Hahah :P grasz ponad 3 lata? a serwer stoi 2 lata i 51 dni xD

Opublikowano

I najlepiej zrobcie reset kont :P

Najgorsze jest to ze w grze mozna zrobic zbroje max 102lvl reszte trzeba brac z IS....ja dziekuje taki serwer...

Prosty sposób- dropisz kase na antyexpie, w noc możesz dropnąć kilkadziesiąt brył i ktoś na pewno ci wymieni. Bo tych zbrojek z IS na serwerze jest pełno i są tanie jeżeli chodzi o walute serwerową.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sranie w banie ... . Zapewne znowu jakaś sztuczka Deco, na pewno nie oddałby promt2. Jest dla niego zbyt cenny :) . Z mojego punktu widzenia wygląda to tak iż, Heniek ma tylko przedroste [A] przed nickiem, nie mając żadnych praw Head Admina, Deco zapewne wszystko robi na serverze i naprawia, jeżeli jest taka potrzeba.
Ogólnie nie nie mogę nie polecić tego servera, jestem neutralny, z takiego powodu, że Heniek jest zajebistym "Administratorem", lecz Deco i tak siedzi w Team po kryjomu, bo wie, że odstrasza ludzie z servera :) .

Osobiście mam już wyrobione zdanie nt tego servera, spędziłem na nim bardzo dużo miłych chwil w gronie przyjaciół, lecz teraz wszyscy są pobanowani za wyznanie prawdy. (Gracze z 2 letnim starzem na serverze )
Oprócz Henia i Fabiana, cały Team jest pier**lnięty i fałszywy.

Tyle ... Pozdrawiam .

PS: Sory Heniek, ale musiałem to napisać ponieważ z tym serverem wiążę już dużo złych wspomnień i dużo zmarnowanego czasu.

Opublikowano

Sranie w banie ... . Zapewne znowu jakaś sztuczka Deco, na pewno nie oddałby promt2. Jest dla niego zbyt cenny :) . Z mojego punktu widzenia wygląda to tak iż, Heniek ma tylko przedroste [A] przed nickiem, nie mając żadnych praw Head Admina, Deco zapewne wszystko robi na serverze i naprawia, jeżeli jest taka potrzeba.

Ogólnie nie nie mogę nie polecić tego servera, jestem neutralny, z takiego powodu, że Heniek jest zajebistym "Administratorem", lecz Deco i tak siedzi w Team po kryjomu, bo wie, że odstrasza ludzie z servera :) .

Osobiście mam już wyrobione zdanie nt tego servera, spędziłem na nim bardzo dużo miłych chwil w gronie przyjaciół, lecz teraz wszyscy są pobanowani za wyznanie prawdy. (Gracze z 2 letnim starzem na serverze )

Tyle ... Pozdrawiam .

PS: Sory Heniek, ale musiałem to napisać ponieważ z tym serverem wiążę już dużo złych wspomnień i dużo zmarnowanego czasu.

Zgadzam się...

~ Z tej Strony HaHuS...

Wątpie aby Deco odszedł dlatego też się dziwiłem, że Henio napisał że nie ma rekru. z powodu ze nie może dodawać... Czyli pewno nie ma praw H@ :) ...

Deco jest i będzie pajacem... A przez jego głupote odeszły Legendy ProMT2...

Teraz był włam jak wróciłem i znowu znięchęca mnie ten serwer... a To dzieci PVP, a to dzieci IS, a to BUGI...

Jest to po prostu juz oklepany serwer i tyle...

~ Pozdrawiam, HaHuS.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Tyle ... Pozdrawiam .

pomagam mu przy dedyku :) Serwer jest henka i mam z is % .

@top

Serwer wroci jeszcze dzis (oby) czekamy az naprawia swiatlowody ktore o 9 rano jakas koparka rozwalila

Opublikowano

Serwer bardzo łatwy i na krótki czas grałem tam i jest strasznie szybki exp w 2h 250 lv,

ale nie Polecam bo nie wszystkie zbroje i bronie są do zdobycia z łatwością bo mało co dropi a wszystko w is ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Serwer był fajny dopóki nie pojawił się konflikt z DECO... Legendy dostały BANA i się wszystko zjebało za przeproszeniem ;xx

Kiedyś było do pogrania... Teraz jest to nawet gorsze od serwerów Hamachi...

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

czy dalej zmienianie bonusów za pomocą npc ? Jeżeli tak podziekuje . Powód ? Starzy gracze porobili eq na bs a na tego npc nie chce sie caly czas zmieniac bo to nudne.

edit.

Serwer OFF

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Stary ale jary serverek grałem jak max zbroja to był złoty hwang każdą postacią miałem max lvl i PVP koxiłem :D

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

podpinam sie pod pyt. w ile czasu ogarniety gracz wbije max lv?

Client mi sie sciaga po 60 kb;x a launcher sie spatchowal, nie widze postaci i mam blad;x

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Nie da się zarejestrować, serwer on wgl? Tak wolno mi chodzi wasza strona, że ho ho. a Normalnie YT itd dobrze mi chodzi...

Hahaha. Jak rozpakowywuje acast wykrywa trojana... Jak sie patchuje też...

53289.png

Opublikowano

a ja jak odpalam klienta czy tam patchera to mi wgl nic się nie dzieje jak klikam rozpocznij gre czy ,tam klienta ... pozdro .:) wgl ... nie mogę odpalić gry.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...