Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iplusi i hibernacja

LCPGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak znalazłem paczke botów zarabiających kase w m2 po obliczeniach wyszlo mi że po 3 dniach gdy moje boty osiagnely by ok 30 lvl zarabial bym dziennie 1kkk

Zapewne znacie internet mobilny Iplus.

Mam z nim pewien problem moj komputer zurzywa tyle pradu że podzczas dzialanie botów chciałbym go zahibernowac, ale kiedy to zrobie aplikacja Iplus manager się wyłacza sie.

Jak na to poradzic aby przy hibernowaniu nie rozlaczal mi sie ten internet???

>>dodam jeszcze ze iplus jest to internet (co pewnie wiecie) który potrzebuje modemu podpietego do usb kompa z góry dzieki<<<

LCPGM

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Nie zrobisz nic, ale upewnij się, że to na pewno komputer zużywa tyle prądu - z doświadczenia wiem, że już więcej idzie na suszarkę. ;-) Możesz spróbować też Wi-Fi, chyba że naprawdę można używać tylko USB mobilne.

PS. Proponuję zmienić dostawcę internetu, bo Iplus to internet mobilny na np. podróże pociągiem z laptopem, itp.

Opublikowano

Nie chodzi o zwykłe rozłaczanie bo mi nie rozłącza prędkość internetu 120mb/s

Jest lepszy od wszelich innych według mnie może jeszce któś ma jakieś propozycje?

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...