Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcem złożyć skargę na CvS.Dlaczego ? Dlatego,że w temacie o gta http://www.mpcforum.pl/topic/860759-gta-sa-gdzie-pobra-instalka/

uzyktownik napisal skad pobrac instalke GTA SA napisałem,że : mpcforum nie wspiera piractwa.Kup sobie gta a CvS dal mi 5% powod : Zabawa w moda.Czyli rozumiem,że jak ktoś inny w innym dziale napisze,że nie mpcforum nie popiera piractwa to jemu sie nie da 5% ?.Ostatnio czuje sie na forum bardzo nie chciany i nie lubiany.Wśród jednego Moderatora GTA CvS.Mam nadzieje,że ktoś to zauwazy i zareaguje, bo to jest juz chore..

b_560_95_1.png

Opublikowano

No trochę racja bo każdy jak dla mnie może to napisać a nie wiem po co on napisał to jeszcze raz !! Wystarczyło zamknąć :)

+1 dla ciebie :)

Opublikowano

No to po co piszesz takie posty tego typu? Wyślij po prostu raport, a typowi wytłumacz na PW ewentualnie, że mpcforum nie wspiera piractwa. Ja tam warny dostaje teraz za zapytanie się w prezentacji serwera czy jest to i tamto, a czemu nie ma itp..

photo261314.png

Opublikowano

Widze, że kolejny temat to flamewaru. Skargi na PW do GMów i Adminów, albo do samego CvS.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Chciałbym abyscie wiedzieli co sie dzieje na forum, i jak administracja ( Nie mowie o wszystkich tylk o niektorych ) Sie zachowuje wobec uzyktownikow.To juz nie pierwszy raz.Na wczesniejszym koncie tez tak bylo i dostalem bana po 1tygodniu.Myśle,że jak ja juz nie mam nic do powiedzenia ani inni to mozna zamknac temat,i napisze do H@ forum o tej sprawie.

@Edit @up : Do CvS nie napisze skargi tylko chcem uslyszec jego zdanie na temat tego co zrobil

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ostatnio czuje sie na forum bardzo nie chciany i nie lubiany.Wśród jednego Moderatora GTA CvS.

Potnij się z tego powodu...

Na pw napisz do niego może się dogadacie jak mi kiedyś Diablo dał % to na pw wyjaśniłem, a jak nie to do GM i po problemie.

Chciałbym

abyscie wiedzieli co sie dzieje na forum, i jak administracja ( Nie

mowie o wszystkich tylk o niektorych ) Sie zachowuje wobec

uzyktownikow.To juz nie pierwszy raz.Na wczesniejszym koncie tez tak

bylo i dostalem bana po 1tygodniu.Myśle,że jak ja juz nie mam nic do

powiedzenia ani inni to mozna zamknac temat,i napisze do H@ forum o tej

sprawie.

@Edit @up : Do CvS nie napisze skargi tylko chcem uslyszec jego zdanie na temat tego co zrobil

Każdy kto na forum jest od dłuższego czasu wie jak się niektórzy zachowują wobec użytkowników, niektórzy zleją jak coś potrzeba, a drudzy pomogą, jeden ci wjebie warna za nic, a drugi nie, z banami to samo "bo mogę"...

Opublikowano

Napisz do któregoś z Global Moderatorów, bo ten temat to bardziej szopka, a nie skarga.

PS. Moderator to nie 'administracja.' :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...