Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Godzina respi 9-ogonów

adamogo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli go zabijesz na danym kanale gry, to zrespi się po 2 godzinach od zabicia. Często dzieje się tak, że na jednym CH zrespi się on dwa razy (mini bug).

Opublikowano

Nie wiem jak myśli Daronian, ale dziwnym trafem jeżeli pojawi się na jednym chanelu to pojawia się również o tym samym czasie na reszcie channeli.(Nie może być 2 bossów, na 1 ch).

Nie znam dokładnego czasu zrespianai sie bossów, dlatego wszystko dokładnie znajdziesz na wiki.metin2.pl .

nanicz.png

Opublikowano

Nie wiem jak myśli Daronian, ale dziwnym trafem jeżeli pojawi się na jednym chanelu to pojawia się również o tym samym czasie na reszcie channeli.(Nie może być 2 bossów, na 1 ch).

Nie znam dokładnego czasu zrespianai sie bossów, dlatego wszystko dokładnie znajdziesz na wiki.metin2.pl .

Czyli idąc Twoim tokiem myślenia, jeżeli ktoś ubije go o 10:00 na CH1 i o 11:50 na CH2 to automatycznie o 12:00 zrespi się na obu kanałach? Nie. I przykro mi, jednak 9-ogonów się buguje i często można spotkać jednego po jednej stronie od teleportera, a drugiego troszkę dalej. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...