Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Administracja serwerami gier - sugestie =)

Siera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest w tym dziale trochę syf. Przydałby się ktoś, żeby się tym zajął, wysłałem raporty jednak nikt ich nie przeczytał.

Ludzie walą w tematach bezsensowne posty jest zakaz tak zwanego "sponsoringu" jednak niektórym to chyba umyka, pozwolić na sponsoring komuś zaufanemu lub firmie to okej ale spójrzmy na składnię i pisownię - porażka.

Są opinie nt. serwerowni a to nie jest takową. Również jest tak kilka tematów z pytaniami a nie opiniami ( nie chce mi się już linków dawać...)

Kolejną rzeczą w opiniach w pierwszych postach proponowałbym podawać dane firmy, coraz częściej na rynku zauważalne są firmy krzaki, które od tak mogą się zwinąć z interesem. Każda firma ma te dane na stronie więc według mnie nie powinien być to żaden problem. Dorzucić dział pytania, gdzie użytkownicy mogli by pytać jaki hosting etc. bo aktualnie robi się przez takie pytania po prostu burdel.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Pytałem kierzka/Makina czy mogą mnie tam dodać bo chętnie bym się działem zajął i ogarnął tam to odpowiedź była "tam nie będzie moda". Przyda się ktoś tam.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wczoraj wysłałem kilka raportów, po nadal widniejących postach i tematach jednoznacznie uważam, że raporty nie zostały odebrane...

Opublikowano

ty możesz sugerować. - wybory zostaw administrwcji

skoro kierzek mówi że tam moda nie będzie to raczej all wyjaśnione

kierzek nie jest sam, więcej jest zielonych na mpc. Rozumiem moda nie będzie ale burdelu raczej też nie powinno być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...