Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vps Windows za free 5 miejsc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do zaoferowania 5 Vps

System

Windows/linux

Windows tylko xp prof

Linux na życzenie kto jaki chce zainstaluje

Procesor 2.6Ghz

Ram :1GB

Lan: 12Mb/s

Chętni pisac GG 13259957

Można hostowac wszystkie serwer.

Vps oddaje poniewasz ii tak stoją puste.. może sie kiomuś przydadzą ww zamian chce vipa bądz admina jeżeli to serwer Cs bądz podobne

Opublikowano

Chciałem vps, napisałem że chcę tam używać kompilatorów. Sie kolega nie zgodził i napisał mi: " nie bo zero kozysci mam z tego"

Więc już wiadomo jak możemy dostać za darmo :))

Opublikowano

Chciałem vps, napisałem że chcę tam używać kompilatorów. Sie kolega nie zgodził i napisał mi: " nie bo zero kozysci mam z tego"

Więc już wiadomo jak możemy dostać za darmo :))

Też do niego pisałem długo nie odpisywał po kilku minutach nieodpisywania zrezygnowałem;)

Opublikowano

Bardzo przepraszam że nie odpisywałem ;) Udastępniam nadal VPS tylko Linux poniewasz z windows miałem problemy Właśnie instaluje panel ISPConfig 3 jeżeli ktoś chce vps pisać PW

Opublikowano

Bardzo przepraszam że nie odpisywałem ;) Udastępniam nadal VPS tylko Linux poniewasz z windows miałem problemy Właśnie instaluje panel ISPConfig 3 jeżeli ktoś chce vps pisać PW

Na PW! nie odpowiadasz może tu odpowiesz^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...