Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sk-medico.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładne, ładne.

Tylko to menu na dole, coś wg. mnie psuje widok.. I szukajkę moża by przesunąć do końca belki menu..

9/10

@OT.

Projekt firmy medycznej.. tak z ciekawości spytam, ile za niego wziąłeś? Jeżeli nie chcesz tutaj pisać, to walnij PW, bo jestem bardzo ciekawy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Strona ładna tylko, że wyskakuje błąd SQL.(Po dodaniu odpowiedniego znaku)

Opublikowano

Strona ładna tylko, że wyskakuje błąd SQL.(Po dodaniu odpowiedniego znaku)

Wywołać błąd potrafi każdy głupi.

Opublikowano

A mądrym trzeba być żeby go uniknąć...

Strona jest ładna ale rozjechana. HTML5 powinien ładnie wyglądać :<

I paddingów nie ma na dole

Opublikowano

Że co proszę? Co niby ci się się nie podoba w kodzie??? Jestem bardzo ciekaw, jak się tak dobrze na tym się znasz. Co do błędu SQL to zamiast pisać, że coś takiego jest nie prościej by było po prostu napisać gdzie występuje taki błąd?

A co do rozjechanej strony czy ty może korzystasz, ze starego explorera?

Opublikowano

Nie zdzierżyłbym używania IE, wina leży po stronie Twojego CSS. Aby strona była dopasowana do każdej rozdzielczości, czyli jednocześnie do tabletów, telefonów, komputerów i innych, ustawiaj szerokość elementów procentowo.

Pozwolę sobie przedstawić screena strony wyświetlanej na moim niewspaniałym i małym komputerku:

1. Nie ma paddingów, tak jak pisałem wyżej. W wyniku tego tekst, a raczej formularz jest bezpośrednio przy lewej ściance strony, co nie wygląda wspaniale.

2. Ucieło kawałek strony, ponieważ jest za szeroka, nieelastyczna.

3. potwierdzenie powyższego.

skmedico.png

PS: Nie wyskakuj od razu z zębami na kogoś kto Cię krytykuje.

Opublikowano

Bardzo dziękuję, że pokazałeś mi o co chodziło. Ale nie rozumiem dlaczego się przyczepiłeś do HTML 5, co znalazłeś tam takiego niepokojącego. Okej rozumiem css jest trochę nie elastyczny, postaram się to naprawić ;)

Opublikowano

Chodziło mi o to, że skoro używasz HTML5 i wychodzi Ci to, to powinieneś zadbać też o resztę, czyli to co wyżej wymieniłem. Chociaż HTML też mógłby być czytelniejszy, ale każdy ma swój styl pisania i do tego się nie przyczepię.

•  carbonx zmienił(a) tytuł na Sk-medico.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...