Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Slaeta vs Gołota

diablo660

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra Saleta czy Go?ota ?

• Saleta
      11
    • Go?ota
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Saleta, jest w lepszej formie, widac to chociazby po sylwetce czy wadze, ktora zrzucil - 12 kg.

Ja jestem przeciwnego zdania. Zresztą nie można powiedzieć, który jest w lepszej formie. Oby dwaj przygotowywali się sporo do tego pojedynku. Ja jestem za skromnym Gołotą.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Chyba Saleta wygra.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Ja obstawiam, że walka będzie uznana za nieodbytą czy coś w ten deseń :P

Zauważcie, że oni już nie są tacy młodzi bo są przed 50. Jak nie Gołota to Saleta wykituje na ringu. Ale pewnie oni biorą tą walkę jako zabawę i sprawdzenie swojej formy. Słyszałem, że to ostatnia walka Salety, a Gołota będzie walczył jeszcze.

Kto jak kto ale Gołota to miał pierdolnięcie:)

photo261314.png

Opublikowano

Prawy prosty Gołoty, Saleta nie wie co jest 5. :)

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Wydawało mi się, że Gołota ma większe szanse, jednak widać, że Saleta przyłożył się do tej walki. Zrzucił kilka kilo, tak jak napisał Zavetti, i był zdeterminowany. Według mnie to właśnie on będzie dzisiejszym faworytem.

Opublikowano

Gołota wygra...

Najgorsze jest to ze walcza dla Show, i to boli.

Gdyby chcieli walczyć naprawdę to mogli walczyć np. 13lat temu.

Najbardziej mnie denerwuje zachowanie tego całego Polsatu - ostatnio ogladam ich wiadomosci itp i widac ze bardziej faworyzują Salete, no ok.

Ale Gołota walczył na światowych ringach, coś pokazał wspaniałego.

A Saleta? No dobra w Europie mial swoje 5min, ale na swiatowych ringach dał dupy i tyle. Jeszcze te podreślanie kontekstu ,,jednej nerki'' Ok, ma tylko jedna nerke ale watpie aby to wplywało na jego treningi, a co dopiero walke.

Nie mam nic do Salety, ale mnie denerwuje takie gadanie, a potem młodzież to łapie i nie wiedza ze Andrzej swoich czasów był ,, ostatnia nadzieją białych''

Ogolnie boks w latach 90 był bardziej emocjonujacy.

Nie to co dziś sie spotyka (25lat vs 43 lub 40vs40)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...