Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] pomocy z tworzeniem serwera

bartas344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wpadłem na pomysł stworzenia całkowicie przerobionego serwera metin2. Pytałem się wielu osób i wiem, że chętnie zagrali by na takim serwerze. Mianowicie chciałem stworzyć serwer metin2 na plikach z 250 lvl'em i najlepiej dużą iloscią przedmiotów i całkowicie go przerobić np. zmienić skile (Przykład: skile ninji daggera przerobić na użytkownika stylu ognia i przerobić trującą chmurę na ognistą i inne skile też na podstawie ognia lub sura BM skile na odległosć wiatru, wszystko na podstawie Naruto) zmienić całkowicie wygląd broni, zbroi i innych szczegółów a jakby się udało to i wygląd miast. I tu przechodzę do prosby z tematu. Nie umiem edytować plików na takim poziomie , żeby stworzyć tak dobry serwer, dlatego szukam pomocy a dokładniej osoby która umie dobrze zmienić wygląd skili i eq w miły dla oka sposób a także osoby która umiałaby edytować serwer gdyż sam tego dobrze nie potrafię. Zwykle wyskakiwał mi błąd i nie umiałem już go naprawić. Ja zająłbym się tworzeniem misji i fabuły by uprzyjemnić grę.

Więcej pomysłów mogę podać na privie a chętnych do pomocy proszę o pisanie pod tematem lub na priv : )

Z góry dziękuję za pomoc : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...