Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulotka, przy zakupie Karty Graficznej.

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj kupiłem karte graficzną GeForce GTX 650. I w pudełku był jakiś kupon czy co to jest do World Of Warcraft Mists Of Pandaria. Ale nie wiem czy to jest to, zeby pobrac gre, czy zas niewiem dostać coś z niej.. Pisze tam ze Now download your World of Warcraft: Mists of Pandaria Pandaren Monk pet* at www.GeForce.com/PandarenMonk . Więc co to jest?

. .

Opublikowano

Jest to przedmiot do World of Warcraft Mists of Pandaria.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Po pierwsze kupiłeś wielką srakę po drugie korzystaj z instrukcji - pobierasz, aktywujesz kod i masz tam jakieś coś.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Po pierwsze kupiłeś wielką srakę po drugie korzystaj z instrukcji - pobierasz, aktywujesz kod i masz tam jakieś coś.

Po trzecie sraka to AMD.

Po czwarte ta karta graficzna jest dość dobrą, mocą kartą.

A co do tematu, jest to prawdopodobnie jakiś bonus co coś Ci odblokuje w WoW.

Opublikowano

Po trzecie sraka to AMD.

Po czwarte ta karta graficzna jest dość dobrą, mocą kartą.

A co do tematu, jest to prawdopodobnie jakiś bonus co coś Ci odblokuje w WoW.

Amd sraka? Chyba spałeś w nogach fanboy'u...

W tej cenie ma się dużo szybszego amd hd 7770 który pobiera mniej energii i do tego ma większy potencjał na OC

Opublikowano

Karta nie jest zła ^^. Jeżeli chodzi o gry to zaje***** chodzą ( Np. Crysis 3 na średnio-wysokich), bo mam slaby procesor ;) Dla mnie jest ok

. .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...