Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Akcja specjalna "Hitac" - następna faza ewolucji

bycio15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz dopiero się zacznie: więcej nagród, więcej obcych, więcej akcji!

Uwaga, kosmiczni piloci!

„Najwyższy stopień alarmu. NAJWYŻSZY STOPIEŃ ALARMU! Trwa ostrzał wszystkich niskich sektorów firmy. Gigantyczny statek-matka obcych "Hitac 2.0" przebija się przez nasze linie obronne, nie zważając na straty. Wielu pilotów padło, kończą się surowce… nasze tarcze ochronne zawodzą, niezależnie od naszych starań… Nie wiemy, jak długo jeszcze prze…trzymamy. Hallo … Słyszy mnie ktoś…? Na pomoc!!!!“

Kilka godzin temu nasze systemy alarmowe przechwyciły tę wiadomość. Tylko najlepsi piloci galaktyki mogą nas uratować! Obcy wycofają się dopiero wtedy, gdy pokonacie miniony statku-matki. Zniszczcie je i odnajdźcie litery słowa "DarkOrbit". Zbierzcie je wszystkie, a w zamian otrzymacie nagrodę w postaci cennych kapsułek.

Możecie zamienić swoje kapsułki na losy dwóch rozmaitych loterii bezpośrednio na stronie uridium. Oczekują Was unikalne premie, używane w grze jak np. w pełni wyposażone lasery LF4 i 1 milion uridium!

W programie mamy poza tym rewelacyjne nagrody rzeczowe. Weźcie udział i wygrajcie super osprzęt do swoich komputerów!

Od 23.02. do 03.03.2013 r. odbędzie się akcja specjalna, jakiej jeszcze nie było: zaplanowaliśmy oczywiście znowu takie rywalizacje jak Kontrola Sektora, Kosmiczna Piłka, Wrota Inwazyjne oraz Infiltracja. Warunki uczestnictwa i dokładne terminy akcji znajdziecie na forum.

Gdzie można zaleście te matki Hitac?

Co sądzicie o tej akcji?

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Może i są ale bardzo małe ponieważ jak był 1 hitac to trzeba było w kit ludzi żeby z innych firm go nie uwalili szanse są bliskie zeru.

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Ja na poprzednim evencie kupując chyba 6 losów wygrałem 100k uri dla tego teraz też zaryzykuje.

reklama

Opublikowano

Ahhh zapomniałem że te kapsuły do losowania kupuje się za kaske a nie za urke ;/

reklama

Opublikowano

Ahhh zapomniałem że te kapsuły do losowania kupuje się za kaske a nie za urke ;/

W tej grze za darmo dostaje się tylko bany .

Opublikowano

Wie ktoś gdzie mozna znalesc CARGO MINIONA?

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Przecież ten event był już kilka miesięcy temu, więc po co ta cała afera? Do czego ten temat?

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

A tak żeby każdy był na czasie :)

Opublikowano

Przecież ten event był już kilka miesięcy temu, więc po co ta cała afera? Do czego ten temat?

No to co że był kiedyś ale teraz jest znowu i można znowu o nim pogadać .

Opublikowano

Wykluczone są również osoby, które używają niedozwolonych środków
pomocniczych lub manipulują grę dla swoich korzyści w inny sposób. W
podanych wyżej przypadkach możliwe jest także zażądanie w późniejszym
czasie zwrotu zdobytych nagród.

4758463064.png

Opublikowano

Jeszcze jakiś jebany grubas będzie latał po mapach i bota mi ubijał porażka..

Opublikowano

23 Kapsułki z Hitaca i 38k białki i 240k zieleni ;x po za tym dostałem 112 CDD a wszystko to warte ponad 300k uri ;)

PS: Stim ustaw sobie lepsze konfy bo padasz jak mucha ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...