Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rycerz Cienia czy Łucznik

versuspc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie do was , bo zastanawiam się kim zagrać do pvp oraz wojny . Do expa załatwie dobre eq z starej postaci 80 lv ;p

I tu pytanie RCM czy Łucznik do pvp / wojny ? Zacząłem grać łucznikiem ale bardzo też mi się spodobał rcm taki assasin zawsze lubiałem takimi grać . Ale chce usłyszeć wasze opinie ;p

Opublikowano

Łucznik

+ Szybko się expi

+ Dobry do wojny i pvp

+ Dobry do nabijanie PO

+ Łatwo znaleźć eq i broń

- Dla mnie nie ma

Rmc

+ Dobry w pvp i w wojnie

+ Dobry w nabijaniu PO

+ Fajna zabawa

- Wolny exp

- Mało ludzi gra rmc i trudno znaleźć eq

Jeżeli masz dobre eq +18-+22 to polecam rmc jeżeli chcesz się dobrze bawić, jeżeli chcesz nabijać PO i szybko wbijać lv to polecam łucznika.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Grałem sporo łucznikiem i mi się znudził osobiście bym teraz wybrał rmc aby się trochę pobawić a potem jak się znudzi to możesz wymienić eq i itemki wbić łuka na podobny lv i grac łucznikiem.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Sama ilość łuczników w grze świadczy o tym kto jest bardziej lubiany.
Dodatkowo można sprawdzić "Hall of fame" i zerknąć ilu łuczników się w niej znajduje.

Niby ilość to nie jakość ( M. in. Sebamateusz)
Ale osobiście łuk ma to coś.
Jest jedyną postacią która potrafi mieć ponad 122 krytyka.
Oczywiście raczej jest to teraz niemożliwe, aczkolwiek on potrafi założyć tyle krytyka i walić z broni podstawowej.
Rmc też może to zrobić ale nie osiągnie pełni dmg.

I minusem jest expienie rrmc.
Kiedyś mordor to było wojo i rmc, teraz wojo ma najłatwiej, a rmc nadal w trzy dupy trudno.
I wątpie aby coś z tym zrobili.

On jest dobry w pojedynkach. Niby nie jest taki szybki ale nadrabia stunami. Gdy na wojnie naparzając jednego troche wolno, to przyjaciele tego gościa co bijesz, juz dawno cie rozszarpią.

Pasjonat
Opublikowano

Według mnie łucznik, dobrze się expi, na pvp i wojnach też daje rade, poza tym eq łatwo kupisz, a RMC w pvp w sumie źle nie jest, ale expi się nie bardzo dobrze i eq trudno będzie znaleźć, jednak, że RMC'a możesz spróbować może Ci się spodoba - każdy ma inny gust, ja wolę łucznika.

7ba4ef2746a62.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...