Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostanę bana?

PlayerTheBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szansa jest zawsze, lecz myślę, że w takiej sytuacji jest ona znikoma. Na Twoim miejscu nie przejmowałbym się i grał.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Pewnie że nie tak jak i ja 4 dni temu nie miałem szans dostać a tu jednak proszę :) Też z nudów zaczołem od zara na s26 i miałem tylko moda i co? Po jednym dniu na 24lv dostałem bana za używanie nielegalnego oprogramowania :O

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

Odpaliłeś na godzinę KamerModa bez używania hacków? Masz 100% pewności, że nie dostaniesz bana. Inaczej sprawa się miewa, kiedy grałeś np. na WH, DMG, SH, itp, lecz na moje oko, możesz grać spokojnie. :-)

Opublikowano

Jest szansa na blokadę konta która się nazywa blokadą systemową. Jeżeli zalogujesz się przez moda HS wykryje to i po pewnym czasie możesz dostać blokadę od której nie ma możliwości odwołania się. :-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie przesadzajmy. Kolega napisał,że zalogowany był na modzie przez godzinkę więc wątpię w to szczerze.

Gdy nie będzie kusił losu kolejnymi oprogramowaniami na pewno nie dostanie bana.

Pomocnik
Opublikowano

Jak dostaniesz bana, to ja jestem świety... :D Szanse ze dostaniesz bana to gdzies hmm... 0,001 ? :) Graj dalej na tym koncie i sie nie przejmuj :D

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...