Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacja nie została pomyślnie uruchomiona...(0xc0000005)[PROBLEM]

Daniel185

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z moim komputerem,otóż podany powyżej cytat uniemożliwia mi uruchomienie jakiegokolwiek programu czy aplikacji w normalnym trybie.Nie ważne co włączę,od razu wyskakuje ten komunikat.Nawet w notatniku czy menadżerze zadań.Temat piszę z tego samego komputera,w trybie awaryjnym nie ma problemu,proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Opublikowano

Użyj przywracania systemu - przywróć do tego momentu kiedy system był sprawny

Opublikowano

Użyj przywracania systemu - przywróć do tego momentu kiedy system był sprawny

Próbowałem,niestety mam tylko możliwość przywrócenia systemu z tego samego dnia,nic nie daje.

W Wierszu polecenia wpisz sfc /scannow .

Wiersz nie wynajduje takiego polecenia.

Formatu nie chcę robić gdyż nie mam sterowników,nie mam windowsa nic nie mam.W trybie awaryjnym mogę używać tylko przeglądarki,ewentualnie aplikacji(np.Notatnik) bez problemu,tylko w normalnym trybie wszystko diabli wzięło.Usunąłem z dysku twardego 200 GB jakiś gówien,nic nie dało.Jak już pisałem nie mam możliwości wykonania formatu komputera.

Opublikowano

To zrób loga OTL w trybie awaryjnym :

http://www.mpcforum.pl/topic/679592-tutlogi-co-i-jak/

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

To zrób loga OTL w trybie awaryjnym :

http://www.mpcforum.pl/topic/679592-tutlogi-co-i-jak/

Robią się,jak będą gotowe podam je tutaj w tym temacie.

Ściągnij Registry Mechanic. Przy okazji zoptymalizuje ci system.Jak by co,to poszukaj klucza w sieci.(Rejestracyjnego)

Co prawda trochę usunęło tych pierdół,ale za to wyskakuje teraz błąd przy wejściu na profil.Taki sam,nie można uruchomić aplikacji ble ble ble i czarny ekran,zobaczymy jeszcze z tymi logami OTL ale mimo wszystko dzięki.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...