Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[4Story] Jak zrobić swój Private Serwer

michal55513

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komus napewno sie przyda, ale trzeba miec $$ aby taki serwer postawic.

Zależy jaki serwer chcesz postawić jeżeli dla siebie i kilku kolegów to nic nie kosztuje bo stawiasz przez hamachi a jeżeli chcesz postawić dedyka to już trochę trzeba zabulić.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

I powiedz po co ci to bylo? Zeby dostac 2-3 lajki za zrobienie tematu?! Masz pojecie co zrobiles? Wiesz co sie teraz zacznie ile podstawowki i gimbazy zacznei stawiac "gownianie" servery i ile tego bedzie? Kazdy bardziej ogarniety wie jak brac wsyzstko z 1. reki... Ech dobra szkoda mi slow. czesc...

Cos ty dal za pliki serwerowe xD? Moje maja 11 mb i sa kompletne a twoej sa nie kompletne, zbugowanie i maja ponad 100 xD

Opublikowano

I powiedz po co ci to bylo? Zeby dostac 2-3 lajki za zrobienie tematu?! Masz pojecie co zrobiles? Wiesz co sie teraz zacznie ile podstawowki i gimbazy zacznei stawiac "gownianie" servery i ile tego bedzie? Kazdy bardziej ogarniety wie jak brac wsyzstko z 1. reki... Ech dobra szkoda mi slow. czesc...

Cos ty dal za pliki serwerowe xD? Moje maja 11 mb i sa kompletne a twoej sa nie kompletne, zbugowanie i maja ponad 100 xD

Może i powstaną. Ale po co to narzekanie? Najwyżej nie będziesz grał.

Opublikowano

Może i powstaną. Ale po co to narzekanie? Najwyżej nie będziesz grał.

Po co? Ponieważ te pliki są nie komplegtne, nawet jak juz komus uda sie postawić server to jest on zbugowany. Byłem na servie ,ktory postawił koleś od tego posta.Nie polecam , posiadał wszystkie możliwe bugi itp. Na tym tutki nawet nie ma wytlumaczone jkap ostawić na hamachi ;P Ten poradnik jest poprostu nie kompletny i nie da przyjemnosc i z gry przy cofaniu sie plusa eq po relogu, zakladanie kont ograniczone jest do trzech, bony sie cofaja , kolor eq ise cofa, nei dziala magazyn, kon, honor sie nie zpaisuje, skile i skill pointy gina po relogu i trzeba je dodawac, skile gina z paska skili, jak wyrzucisz itemy z bagow po relogu beda one spowrotem. Niezla proba poradnika, jednak nie kompletna ;P

Zreszta to jest tylko plabiat tutorialu z e pvp, czy autor posta ma do niego prawa autorksie ,lub zgode od autora na publikowanie tego? Nazlezalo by zrobic filmiki w jezyku na jaki sie tlumaczy a nie tylko podac co treba sciagnac bez jakiego kolwiek tlumaczenia

Opublikowano

Dobrze, że to robisz, ale i tak nikogo to nie powstrzyma.

Ktoś kto zna podstawy j.niemieckiego/angielskiego zrobi serwer po filmikach(nawet neio znając języka), tylko trzeba cierpliwości.

Więc jeśli tak dalej będzie to zacznie się tak jak z grą metin2, miliony prywatnych serwerów.

Nieregulaminowa sygnatura.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [4Story] Jak zrobić swój Private Serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...