Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra sie zacina i wyłącza

lukas94mos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki mały problem, otóż gram sobie w Tere i tak ni stąd ni zowąd nagle gra zaczeła klatkować, pomyślałem poczekam przejdzie ale nie, nie przeszło gra sie po prostu wyłączyła, żadnego błędu kompletnie nic po prostu sie wyłączyła i tak mam co chwila.

Mój sprzęt

Intel Core i5 M430 2,27 x4

4Gb RAM

karta graficzna nVidia GeForce GT330M with CUDA

HDD500Gb

Windows 7 Home Edition 32bit (oryginał)

jak widać sprzęt spełnia wyamagania, ale wątpie że to od sprzętu, możliwe że to od neta ale pewny nie jestem ale jakby co to neta mam 1mb, a i dodam że nie widzi mi sie pobieranie tego od nowa kolejny tydzien :D i jeszcze jedna takie zcinanie zaczeło było od zawsze ale dzisiaj po prostu gra zaczeła sie wyłączać

Opublikowano

Gra się automatycznie wyłącza, gdy połączenie z internetem jest przerwane/resetowane - zauważyłem to dzisiaj u mnie.

Co do klatkowania to nie mam pojęcia - może CCleaner, skan antvirem i defragmentacja pomogą?

Opublikowano

Czyli gra też ci sie wyłącza ?? w sumie to do klatkowania moge sie przyzwyczaić :D tylko te wyłączanie jest irytujące

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...