Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z amunicja ! Ważne

Mr.Misiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie / problem a więc przychodząc do tematu

Po około 1h bocenia nie mam x1 i musze recznie zmieniac na golca i kupować ponieważ mam dużo ammo x2 , x3 , x4 ( Jak dla mnie )

Co zrobić aby omijać limit amunicji bo musze co chwile siedziec przy bocie i nie ma jak na nocke dać go

POSIADAM KBOTA

mca.png
Opublikowano

Odpowiedzi właściwie padły... podstawa bocenia na obcych to zakup na handlu (jest tanie) CPU amunicyjnego i CPU rakietowego - musi myć umieszczone na statku najlepiej na obu konfach, jak włożysz to na statek i klikniesz na nie to pokaże Ci się opcja 'UŻYJ" i wypierasz co ma być automatycznie kupowane - standardem jest że ammo LCB-10 i rakietki PLT-2026 bo to jest za kredki. Teraz bez względu czy masz ładownię pełną czy nie będzie z automatu samo kupowało jeśli pojawią się braki

Opublikowano

Witam mam pytanie / problem a więc przychodząc do tematu

Po około 1h bocenia nie mam x1 i musze recznie zmieniac na golca i kupować ponieważ mam dużo ammo x2 , x3 , x4 ( Jak dla mnie )

Co zrobić aby omijać limit amunicji bo musze co chwile siedziec przy bocie i nie ma jak na nocke dać go

POSIADAM KBOTA

kup sobie CPU amunicyjne i rakietowe(tylko nie zapomni włączyć i ustawić na x1 i najtańsze rakietki) daj po 1mln na wszystko i po sprawie

1359705736-U799478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...