Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe zbroje z XenoxMT2 !

xdpl2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat służy chyba bardziej do nabijania postów autorowi za pomocą "ref" niż do czegokolwiek innego.

Zbroje paskudne, nigdy ich nie użyje.

Rzygam-tecza.jpg

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz gdzie mam twoją opinie? Ja myśle tak samo o zbrojach v6 i tych z bety. Z tych zbroi słynie XenoXMt2, więc jest to gratka dla jego graczy :)

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Wiesz gdzie mam twoją opinie? Ja myśle tak samo o zbrojach v6 i tych z bety. Z tych zbroi słynie XenoXMt2, więc jest to gratka dla jego graczy :)

Tylko tam autor tematu nie nabił ponad 90 postów na odświeżaniu tematu, który już dawno przestał być przydatny. XenoXMt2 faktycznie słynie z tych zbrojek - taki sam niewypał jak one. Każda zbroja w kolorach tęczy.

Co do tematu to jedyna ogarnięta zbroja to ta na 150lvl. Co do reszty to autor miał fantazje i niskie kompetencje czego dowodem jest fatalne połączenie kolorów zwłaszcza tych jaskrawych. 15 min patrzenia na postać w takiej zbrojce i ręka niemal automatycznie sama wyłącza clienta w trosce o oczy.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Troszkę nie ogarniam, jestem zielony... Nie mam ikonek w grze, a je dodałem.. POMOCY!!! Daje plusa :)

Jimlok boss

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W paincie tez moge kolory pozmieniac ,jak dla mnie dno.

be362f2acc.gif

Gęsty dym zakrył gwiazdy zniknęli przyjaciele,
zostało ich niewiele mniej niż na stole butelek.
~ Paluch

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

da ktoś reuloap plików gotowych pc i pc2 bo nie widze postaci zadnych

banner.png

Opublikowano

gratulacje ;d poprostu można przecież rozpakowac clienta serwera argentus?:) ktos chce ich item_proto z locale to niech pisze p/w;d

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Wow, rozpakowales takiego pro elo klienta. Rozpakuj mistrzu xnx bez niczyjej pomocy to po 1, a po drugie, znając ludzi, nie chciało by się wam robić wpisów, elo

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

• 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...