Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot

vErt`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od razu przejde do rzeczy, mianowicie była aktualizacja KBOTA 7.02 i pisało że Aktualizacja Licencji , spróbuj później. Okej spróbowałem i do teraz, teraz pisze że mam starą wersję (Ta wersja nie jest już aktualna,zaaktualizuj bota) i że mam zaaktualizować sobie, czyli już po aktualizacji licencji. Jest problem bo nigdzie nie ma i także w bocie nie wyświetla się opcja zaaktualizowania bądź pobrania tej nowszej wersji 7.03. Powie mi ktoś o co chodzi?

:)

Opublikowano

@

Co dokładniej poczytać? można jaśniej?

-------

pls update to latest versions... Ivan

------

Wiecie może jeszcze kiedy oni tą wersje dadzą na serwer?

Opublikowano

Skąd ktoś może wiedzieć kiedy Ivanowi zechce się wstawić bota?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

No np. ile czasu zajmowało mu to wcześniej? :)

Jestem nowy w kbocie więc nie wiem ile on to robi i jaki jest :)

Opublikowano

No np. ile czasu zajmowało mu to wcześniej? :)

Jestem nowy w kbocie więc nie wiem ile on to robi i jaki jest :)

Czasami jest tak, że kbot jest w kilka godzin, a czasami w kilka dni...

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Czasami jest tak, że kbot jest w kilka godzin, a czasami w kilka dni...

No tak, ciekawe czy zechce mu się dziś go wrzucić do pobrania a nie robi tylko ludzi w chuja że tak powiem aby zaaktualizować wersje a nawet jeszcze jej nie ma :) i ciekawe czy opłaca mi się czekać dzisiej na niego.

Opublikowano

Aktualizacje KBota są dość długie, niestety nic na to nie poradzisz. Wątpię czy dziś KBot będzie, a co do problemu w temacie co ty chcesz pobierać, jak update nie ma jeszcze. Jak będzie nowa, to się będą zgadzać wersje z http://profibot.net/ i http://kbotik.com/ i można używać do update DarkOrbit kolejnego :D

Opublikowano

Szczerze to nie polecam Ci używać w ogóle botów, bo co to za gra... Daje Ci to jakąś przyjemność z tego, iż będziesz oszustwem lepszy nad innymi?

Co do tematu po radzę zrobić najpierw reinstalację tego bota.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Szczerze to nie polecam Ci używać w ogóle botów, bo co to za gra... Daje Ci to jakąś przyjemność z tego, iż będziesz oszustwem lepszy nad innymi?

Czy ty wiesz co napisałeś?
Opublikowano

To jest forum o botach i cheatach a więc rozmawiamy tu o botach i każdy udzielający się w tym dziale na nich lata.

95% tej gry to boty. Bez nich by jej nie było.

Reinstalacja bota?

Aktualizacja trwa.

Kbot 7.02

IBot 5.03

Czekamy na KBot'a 7.03

Opublikowano

Eeee??? WTF? Nie masz pojęcia o tej grze/botach/dodatkach a masz tu moda? bez jaj... Co ma reinstal bota, skoro nie ma aktualnej wersji?

Trzeba czekać na update bota :)

Opublikowano

Jest juz kbocik 7.03 , Close i bardzo dziękuję wszystkim wypowiadającym się w moim temacie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...