Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] co do buga RP

jachcehaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym sprostować parę spraw bo jak widzę co wy piszecie w tych tematach to płaczę ze śmiechu. Po pierwsze bug na RP NADAL DZIAŁA! więc nie gadajcie głupot dziś zrobiłem 10k RP, po drugie Riot co najwyżej może zbanować konto a nie, że straszycie dzieciaków sądami, mandatami i Bóg wie czym jeszcze... Po prostu nie mogę ze śmiechu PayPal posiada dane przez które zostały wysłane "fake kasa" czyli "fake dane", paypal nie odzyska tych pieniędzy jedyne co to może zgłosić się do Riotu o odszkodowanie i to RIOT za wszystko wybuli, nie będzie żadnego ścigania i listów z nakazem zatrzymania... A więc kto zna buga i go ogarnia niech bije dalej póki można. Baj Baj.

Opublikowano

Taa, a później przez takich debili Riot zamknie studio i League of Legends zniknie bądź przejmie je gorsze studio które nada abonament, wtedy pozostaną inne moby w których sobie nie poradzicie. Cóż róbcie tak dalej, może wam się to opłaca teraz, ale później będzie jedynie zgadywanie czyja to wina, oczywiście w tym momencie wiadomo kto się przyczynia do upadku Riotu.

Opublikowano

Taa, a później przez takich debili Riot zamknie studio i League of Legends zniknie bądź przejmie je gorsze studio które nada abonament, wtedy pozostaną inne moby w których sobie nie poradzicie. Cóż róbcie tak dalej, może wam się to opłaca teraz, ale później będzie jedynie zgadywanie czyja to wina, oczywiście w tym momencie wiadomo kto się przyczynia do upadku Riotu.

jaki ma sens pisanie takiego czegoś na forum z bugami , cheatami itp?

Opublikowano

jaki ma sens pisanie takiego czegoś na forum z bugami , cheatami itp?

ta o tym czym to forum miałobyć, a czym jest to dwie różne rzeczy.

niby jak riot ma zbankrutować? poza tym to jest wykorzystywanie buga .... co najwyżej jak by to nazwali kradzieżą, to kwota musi przekraczać z 200 zł, żeby wprowadzić na drogę sądową.

<>

Opublikowano

Dziwne,mi juz nie dziala,trzeba podac e-maila,tak samo ma moich trzech kolegow

Jak ktos bedzie wiedzial co zrobic to prosilbym o napisanie w tym temacie

sstwc.jpg

Opublikowano

Z takim podejściem do bugów musisz się czuć na tym forum jak pedofil w domu starców.

@temat: mi nie działa, ale może po prostu nie miałem farta do danych.

Opublikowano

Mi sie raz udalo, reszta kont albo nieprawidlowe/brakujace dane albo zkonfiskowane przez kontrole pay pall'a a aktualnie zaczelo wywalac mi blad odnosnie przegladarki ;x uzywam opery. Wam dziala? Jelsi tak, moglby ktos podac mi na pw dzialajace konto? z gory bedzie wdzieczny.

Opublikowano

Mi sie raz udalo, reszta kont albo nieprawidlowe/brakujace dane albo zkonfiskowane przez kontrole pay pall'a a aktualnie zaczelo wywalac mi blad odnosnie przegladarki ;x uzywam opery. Wam dziala? Jelsi tak, moglby ktos podac mi na pw dzialajace konto? z gory bedzie wdzieczny.

Nie, nikt Ci nie poda bo nie prosimy o konta.

Skończcie już temat z tymi bugami, owszem, nadal działa i nie będzie żadnych mandatów...

w83od2.jpg

Opublikowano

dobra, kumpel zrobił, a mi 12421345124 różnych błędów, a że konto nieaktywne, a że muszą dokładnie coś sprawdzić i dupa.

Opublikowano

Gamonie jesteście i tyle. Sam dla siebie z ciekawości zrobiłem. NIE trzeba robić tego przez gift center, wg. prawa jeśli szkoda nie przekracza 200zł, nie jest kradzieżą, co za tym idzie, jedyne co mogą zrobić to bany, odebranie zakupów i that's all. Aktualni jest 23/02/2013 00:31 i bug nadal działa. Pozdrawiam i polecam. Joł.

Opublikowano

Patbug, a doładowałeś za ile RP? Bo mi wszystko ładnie idzie, tylko pod koniec jak już mam zrealizowac zamówienie to mam ,,Błąd, Spróbuj ponownie później''

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mi pykło z ziomkiem za 15k rp, podzielilismy sie na pol, a teraz sa problemy. Jak już klikamy te ostatni krok: WEITER wyskakuje wlasnie to: patrolujemy twoje konto blababal

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Gamonie jesteście i tyle. Sam dla siebie z ciekawości zrobiłem. NIE trzeba robić tego przez gift center, wg. prawa jeśli szkoda nie przekracza 200zł, nie jest kradzieżą, co za tym idzie, jedyne co mogą zrobić to bany, odebranie zakupów i that's all. Aktualni jest 23/02/2013 00:31 i bug nadal działa. Pozdrawiam i polecam. Joł.

Jest kradzieżą, nie jest jednak przestępstwem a wykroczeniem. I zanim zaczniesz opowiadać bajki poczytaj np. o kolegium do spraw wykroczeń i jakie to niesie za sobą konsekwencje...

Opublikowano

Bawię się już z tym od 20 godz i ani razu nie udało mi się doładować ;) albo mam takiego pecha, albo bozia czuwa nademną ;P
2 razy 'prawie' mi się udało ale gdy już klikałem " Zamów " po chwili pojawiał się błąd lola i dupa ;)

Brech z tych którzy strasza dzieciaków kara grzywny itp ;) To wina RIOTu

Opublikowano

Z mojej strony powiem tylko tyle, żal mi was okradacie grę która jest darmowa LOL2 nonsens wstyd i kompromitacja, tak się wychowuje przyszłe pokolenia złodziei, najpierw mała kradzież w internecie potem coś z portfela rodziców, kto wie co będzie dalej. Życzę miłego życia mi po czymś takim sumienie nie dałoby spokoju więc nie skorzystam ale z chęcią będę patrzyć jak spadacie się na dno i usiłujecie podnieść a tu lipa bo z dna wychodzi jedna osoba na 1000.

@ topic. ten bug i tak będzie działać, czekam aż to naprawią i poczyszczą wam konta.

16k7y4p.png

Opublikowano

Z mojej strony powiem tylko tyle, żal mi was okradacie grę która jest darmowa LOL2 nonsens wstyd i kompromitacja, tak się wychowuje przyszłe pokolenia złodziei, najpierw mała kradzież w internecie potem coś z portfela rodziców, kto wie co będzie dalej. Życzę miłego życia mi po czymś takim sumienie nie dałoby spokoju więc nie skorzystam ale z chęcią będę patrzyć jak spadacie się na dno i usiłujecie podnieść a tu lipa bo z dna wychodzi jedna osoba na 1000.

@ topic. ten bug i tak będzie działać, czekam aż to naprawią i poczyszczą wam konta.

skad wiesz czy ten bug bedzie dzialac i wciaz dziala pajacu skoro nigdy z tego nie skorzystales i nie zamierzasz?

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...