Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s26 poczatek

RandomBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam zamiar grac na s26 i wymyslilem sobie taki sposob. Na poczatku szybko do 11lv expie kupuje przepustke do v2 z is, ide do v2 i zbieram smieci, sellam je u handlary, i mam na eq poczatkowe, potem wbijam szybko 30 kupuje kilof i zarabian na przetopach co o tym myslicie? Znacie lepszy?

Aha i jeszcze mozecie mi powiedziec ile sa warte przetopy?

Opublikowano

Niee, przetopy to bardzo żmudny sposób, i mało wartościowy.

Jeżeli chcesz grać bez haxów, wbij 35lv i metiny w M2 / xLv i metiny w M1

Jeżeli chcesz grać na haxach, wszystko oprócz FB. =)

Opublikowano

Odradzam gre na czitach jeżeli masz SM na koncie które kupowałeś :) Na s26 trzebią dość ostro za boty :) Motyw z v2 nie jeest zły, jak byś wyszedł z eq dzwonów i sztylesów to byś miał na jakieś w miarę eq, no ale potem radził bym metki w m2 zamiast tego męczenia rud :)

Beztytuu2_xqrqehn.jpg

Opublikowano

W V2 siedzi naprawdę dużo ludzi i mało kto zostawia wartościowe przedmioty na ziemi - szczególnie, że mają dodatkowe postacie tam. Polecam na 7 lvl pójść do Imha, zarobić na podstawowy ekwipunek na broniach 30 lvl, a następnie korzystać z fishbota albo bić metiny w M1, aby zdobyć KU.

Opublikowano

Wlasnie nie...

na s26 moj znajomy jak tam zaczynal gre to szybko sie dorobil.

szedl do v2, i sie pytal czy zostawia dzwonki. Jak sie dogadał to podnosil. Potem całe eq u handlary sellal dzwonkow i mial bodajze ok 3kk lub wiecej za 1 eq.

Opublikowano

Odradzam gre na czitach jeżeli masz SM na koncie które kupowałeś :) Na s26 trzebią dość ostro za boty :) Motyw z v2 nie jeest zły, jak byś wyszedł z eq dzwonów i sztylesów to byś miał na jakieś w miarę eq, no ale potem radził bym metki w m2 zamiast tego męczenia rud :)

ja tez nie chce grac na serwie gdzie jest duzo botow -_-

Moze jakis inny polecicie? Chodzi o pl ale inny s poprostu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...