Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[/] Hard LC

NocnyLowca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecie Bane to gildia Admin'a...... Szef (czyt Alyeen czy jakoś tak) to rodzina adm'a...... Jak sądzicie dlaczego oni mają dratan -,- bo adminowi się tak zawidziło..... Dołączycie do ich gildii to Ci kase na skill'e dadzą itp.... chociaz wątpie, by Mistrz gildii rozdawał od tak po 15-20kkk każdemu....

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Nikt mi nie odpowiedział ;/ FOCH forever na 2 minuty ;/

@topic Czy Admin serwera To Kochanek ? <musiałem coś napisac bo groziła mi kara więzienia do 5%>

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Nie jest to moja rodzina Zwykli koledzy nic więcej nikomu nie pomagam :-) kto nie chce niech nie gra kto chce zapraszam :-) znając życie większość z was tam wchodzi a każdy się wypina :-)

Jest download z Nowym Juno

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Racja pokazałem i na 100% nie bratem Aylenn(Sebastiana) Primo takie acki możesz w Tombie dropnąć i w Procku a set max możesz wydropić na +25 więc nie wiem o co się czepiasz ponad to jak starowałem to dałem głośną informacje max drop +45 na godzine było głośno na www :-)

Dziś dodaję nowe zbroje i do nich opcje z Eve orac acki :-) i oczywiście nowe Jawele

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Serwer idealny dla dzieciarni.Przyliżesz dupę temu głąbowi-dostaniesz pro eq.Nie ważne,że jesteś noobem i umiesz trzymać tylko F1.

Jeżeli chcesz się wypowiadać negatywnie o serwerze zrób to proszę z odrobiną kultury.

/Miyoshi.

Opublikowano

Proszę aby nikt nie był w plecy jutro patche mała prezentacja bossów

cooltext9_xqhewpn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...